Jump to content

Ny klingonsk skeppsklass i Star Trek Online


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Teamet bakom spelet Star Trek: Online har lämnat ut uppgifter om en ny klingonsk skeppsklass, Raptor, som är en klingonsk förstörare (eng. destroyer) vilken stod färdig år 2397. Efter spelet utspelar sig i början av 2400-talet är denna klass således en av de allra senaste skeppsklasserna i denna tidsera. Skeppsklassen grundar sig på 2100-talets skeppsklass med samma namn som enligt Star Trek: Online kunde vinna en strid, men aldrig ett krig. Denna nya klass är dock avsevärt uppdaterad. Läs mer i vår skeppsdatabas.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Fast jag tycker det fortfarande är tråkigt att de använder sig av gammalt material och bara uppdaterar istället för att skapa något helt nytt. Förhoppningsvis innebär detta förfaringssätt att de i så fall satsar på att spelet faktiskt blir en njutning att spela - de borde ju ha fått tid över till det.

Link to comment
Share on other sites

Anm. "Destroyer" betyder inte "Förstörare", utan bör översättas med "Jagare". Klassen är steget under "Lätt kryssare", och steget ovanför "Fregatt". Indelningen grundar sig i första hand på tonnage, bestyckning, och anpassningen mot typ av uppdrag. Jagaren är t.ex. snabb, lättrörlig och har förhållandevis svår bestyckning i förhållande till pansar + sköldar.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...