Jump to content

Arter i Star Trek XI


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg Några arter som inte är människor eller vulcaner syns i den senaste trailern för filmen Star Trek, men förvånansvärt få med tanke på hur mycket möjligheter som faktiskt idag finns. Karaktären Alnschloss K'Bentayr spelas av Kasia Kowalczyk (enligt makeupdesignern Barney Burman) och är således inte en helt animerad karaktär och är dessutom av kvinnligt kön. Övriga arter som vi har lyckats finna i trailern ser ni på bilder här nedan och det är inte lätt att klura ut vilka arter det är fråga om.

Vi utlyser härmed en tävling - den som lyckas klura ut en eller flera av arterna här nedan vinner ... äran över att ha vunnit! Vi är ledsna, men vi har tyvärr lovat bort alla förhandsvisningar av filmen till oss själva! (som om Paramount skulle släppa filmen ens en dag före den 8 maj...) Oavsett, så är bilderna här (nr 1 och 4 är troligen av samma art):

art_1_090306.jpgart_2_090306.jpgart_3_090306.jpgart_4_090306.jpgart_5_090306_tumme.jpg

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Jag skulle nog våga påstå att bild ett och två visar två olika raser. Den första bilden/rasen har jag för mej at jag har sett på en bättre bild..var inte den besättningsmedlemmen animerad?

Det jag skrev i första inlägget gällde bild 1 och 4. Att bild 1 och 2 är skilda arter är för mig också självklart.

Jag tror inte att bild 1 och 4 föreställer Alnschloss K'Bentayr eller andra monchezker, om det var henne du refererade till. Även om man inte ser personen på bild 1 tillräckligt bra så ser jag inget som liknar den bakåtliggande skallen.

Link to comment
Share on other sites

Ettan och fyran ser lite bekanta ut och det ringer någon klocka som säger Darmok men det torde ju vara en omöjlighet eftersom det är tng.

Tvåan ser faktiskt lite sulibanaktig ut och trean skulle kunna vara samma ras fast med annan belysning/hudfärg.

Men detta är ju bara bakgrundsfigerer och jag misstänker att man bara har gjort ett antal masker utan att tänka närmare på vilka raser de tillhör. J.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...