Gå till innehåll
Nyhet

Namn på Star Trek-filmen?

Rekommenderade inlägg

star_trek_xi_superliten.jpgPå den officiella svenska hemsidan för Star Trek-filmen syns filmens namn som "Star Trek Undefined" - är detta ännu ett arbetsnamn på filmen eller är det faktiskt så att filmen kommer att få detta namn? Undefined skulle därmed kunna syfta på det obestämda med en nystart där tidigare givna förutsättningar har förändrats i kraftig grad, något som faktiskt stämmer överens med filmens bakgrundsberättelse. Arbetsnamn och namnvarianter som annars figurerat är Corporate Headquarters, Star Trek XI och Star Trek Zero. I Sydkorea heter filmen dessutom Star Trek: The Beginning, men "Undefined" är något helt nytt.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Eller också har man insett att man behöver ett begrepp som särskiljer star trek från all annan star trek. Jag har annars trott att namnet var star trek och inget annat.

Man kanske kan ha en namngivningstävling lite privat kanske? Vad tycker ni alltså nya filmen ska ha för tillnamn?

Star Trek: Revisited

Star Trek: A new beginning

Star Trek: Reset

Kanske? J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag ser nu att det som tidigare idag stod "Star Trek Undefined" (med datumet under) nu är borttaget och istället står det "Star Trek" (med datumet under). Det kan ju självfallet ha varit en miss i programmeringen från Paramounts sida som gjorde att denna spekulation kom upp, men det är heller inget nytt i spekulationerna på nätet om att Paramount skulle lägga till något till Star Trek-namnet. En annan m??jlighet är självklart att Paramount råkat lägga till ett planerat namn genom en blunder, men detta är bara en spekulation från min sida.

Jag tycker att Star Trek Undefined vore ett perfekt namn, i övrigt!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Finner det föga troligt att dom skulle ändra namnet på filmen när det släppts 3 trailers och några TV-spots för filmen med enbart namnet "Star Trek". Så gör man helt enkelt inte så här nära ett släpp av en mångmiljonsproduktion.

Redigerad av The Holy Three

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Vet inte varför men jag hade fått för mig att filmen skulle heta Star Trek kort och gott. Men eftersom det handlar om en nystart kanske Star Trek: Ctrl Alt Del skulle vara ett passande namn. :)

:lol: Det vore passande.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×
×
  • Skapa nytt...