Jump to content

Specialprogram av CSI


Nyhet
 Share

Recommended Posts

CSI: Crime Scene Investigation, som sänds på måndagar på kanal 5 har ett specialprogram med starka anknytningar till Star Trek. Hodges och Wendy råkar ramla på varandra under ett science fiction-konvent endast avsett för deras favoritserie på TV (liknande Star Trek) och båda är iklädda kostymer (liknande Star Trek). Med extremt många likheter med Star Trek skall de lösa ett mord som skett på området. I avsnittet syns bland annat Kate Vernon (Battlestar Galactica / Star Trek) och Ronald D. Moore (Star Trek).

Programmet, nummer 20 i den nionde säsongen, sänds den 16 april i USA, i Sverige börjar den nionde säsongen i veckan som kommer.

(Tack till Anita)

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Ja då lär vi säkert få vänta ett år på att se det avsnittet i Svergie eftersom Kanal5 i Svergie inte följer säsongerna i USA, utan brukar visa säsongerna så att det brukar finnas ett dubbelavsnitt mitt i säsongen då brukar kanal 5 bryta och sända CSI NY med samma koncept, sända slutet på föregående säsong och början på nästa säsong.

Link to comment
Share on other sites

Läs igen supreme comander säsong 9 börjar i Svergie på måndag, och eftersom avsnittet med star trek är avsnitt 20 i säsong 9 så borde det ta 20 veckor innan vi får se det, alltså 20 veckor efter USA men eftersom kanal 5 bara sänder halva säsongen i taget och sen sänder halva säsongen av CSI NY på CSI:s tid måndagar kl 20.00. Så får vi säkert vänta minst 9 månader kanske upp till 12 mån innan vi får se avsnittet om man ska se det på lagligt vis. Jag är ett stort fan av både CSI och Star Trek och naturligtvis ser jag fram emot detta avsnitt men som sagt jag bor inte i USA och får snällt vänta på detta avsnitt tills det sänds i Svergie

Edited by drakryttare
Link to comment
Share on other sites

Nu har ni fel allihopa. ;) Kanal 5 är redan på säsong 9, avsnitt 10 sändes igår. Så det är bara 10 veckor kvar till det avsnittet. Kanal 5 visar halva säsonger för att hinna med så många program som möjligt, dumt nog kallar de det för säsongsstarter fast det inte är det. Säsonger i USA är oftast på 22-24 avsnitt.

(förstår ni vad jag menar? :rodna: )

Ser verkligen fram emot detta avsnitt. :) Vad snygga Wendy och Hodges var på den bilden då, som länken visar till.

Edited by Aliline
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tack för påminnelsen! Eftersom Cityakuten (som krös samma tid) har slutat nu på måndag den 15 juni så kan jag alltså se specialavsnittet - riktigt kul!

Aliline - vad synd att du missade sjuårsdagen. Själv ser jag fram emot den 17:e då jag firar 11 år som trekker (fastnade för Star Trek när jag såg Voyager-avsnittet Caretaker, del 2 den 17 juni 1998), och sedan självklart i oktober 2009 då Star Trek Databas firar 10 år!

Link to comment
Share on other sites

tyvärr har kanal5 bestämt sig för att CSI ska ta ett uppehåll så ni som väntat på specialavsnittet med Sci/Fi anknytning får ge er till tåls ett tag vad jag kunde få fram så hade kanal5:s hemsida inte bestämt ännu när avsnittet kommer att sändas

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

CSI

Den populära crimeserien är tillbaka med nya färska avsnitt! Vi fortsätter med avsnitt 20, säsong 9,

och lagom till den tionde säsongen lovar bland annat Jorja Fox att komma tillbaka för att assistera brottsjägarna i Las Vegas i några episoder.

Säsongsstart 19 oktober

kopierat från kanal5s hemsida

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

×
×
  • Create New...