Jump to content

Östergötland Treff #2


The Holy Three

Recommended Posts

Nu är det nästan 5 månader sedan vår första Treff skedde i samband med den nya filmens släpp på bio. Jag tänkte att det kanske var dags för ett andra möte, denna gång i samband med DVD-släppet utav den nya filmen den 4:e november.

Vi kanske skulle kunna se filmen hos någon (dagas kanske, med sin bioduk?) och sedan gå ut för att ta några Romulan Ale's tillsammans?

Vi använder den här tråden precis som vi använde den andra med att komma överens om alla detaljer, om intresset finns.

Link to comment
Share on other sites

Tjena. Var ett tag sen. Skulle väl kunna tänka mig en träff men tyvär har jag ingen bioduk längre. Sålde den för ett tag sen för det var så krångligt att möblera med den plus att lampan höll på att ge sig ändå. Nu har jag bara en 32" LCD. Ni kan se bilderna här http://www.minhembio.com/dagas sista bilden (den enda med projektorn) är tagen för 2½ år sedan i en annan lägenhet. Som ni ser är det inte lika stökigt längre hehe. Med TVn är det lättare att dra kablarna och man behöver inte ha kolsvart för att kunna se bilden. Dock ganska maffigt ljud fortfarande som ni ser.

Visst kan vi vara hos mig ändå men vi kan nog inte vara allt för många och tränga hos runt den lilla 32 tummaren. Får bara plats 3 personer i soffan och resten hamnar långt ute på sidorna. Har inget emot om vi ska vara hos någon annan så länge det är i Linköping.

Edited by dagas
Link to comment
Share on other sites

Blir vi en del kanske vi behöver vara någon annanstans, kan bli uppemot 5-7 personer som jag ser det. Blir det för många hemma hos dig? Kan möjligen vara hos mig eller ricochet. Jag bor dock i Norrköping, skulle det bli ett problem? Har nämligen en hörnsoffa där 5-6 personer får plats, sen finns det gott om plats runtom den. Jag själv kan ju sitta i kaptensstolen B)

Link to comment
Share on other sites

Jag kan nog få in 5-7 personer med rimlig komfortnivå, några till om de kan tänka sig att sitta på vanliga köksstolar eller golvet. Har en 38-tums tv. Min TV är uppkopplad mot datorn så då kan vi också roa oss med Trek-relaterade Youtube-klipp. :)

En sak du dock bör notera är att även om man beställt i förtid så finns det många instanser som kan klanta till leveransen så den kommer nån dag för sent. Vore tråkigt att behöva krångla på det sättet, så jag föreslår att förlägga det hela till några dagar efter releset.

Jag föreslår också att den romulanska ölen intas på plats, för att minimera flängandet.

Link to comment
Share on other sites

Har tyvärr inte lyckats hitta några såna än, men med nästa års medlemsavgifter ska en del av den summan gå till Psycho Dad stickers åt alla medlemmar iaf :)

Ni får ha en insamling för att rädda TVprogrammet Psycho Dad också, för det är väl t o m bättre för No Ma'amare än trek ;)

Link to comment
Share on other sites

Jo det får vi nog ha ;)

Nu så, grabbar och tjejer, har jag med hjälp av Pjotr'k's karta över alla Öschöttar här på forumet PM'at varenda en, och frågat efter intresse. Bifogade länken till denna tråd. Så vi får se om det blir några fler intressenter. Skulle ju vara kul om vi blir ett gäng, eller?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...