Jump to content

Billingsley om Star Trek: "Fantastiska skådespelarprestationer, men vardagligt manus"


Nyhet

Recommended Posts

John Billingsley, Phlox i Enterprise, gillade skådespelarna, men inte manuset i den senaste Star Trek-filmen.

- Som så ofta med filmer så läggs det för mycket tid på action på bekostnad av karaktärsutveckling, säger han till Moviehole.

Han är också missnöjd med att de skapade en alternativ verklighet för filmen.

- Det här tillåter filmskaparna att göra vad de vill i de följande filmerna utan att bry sig om Star Treks kontinuitet. Dessutom kan de döda skådespelare om de börjar klaga på att de inte får tillräckligt betalt.

Billingsley ogillade också tidsresorna i filmen.

- Jag är dödstrött på att rollfigurer träffar sig själva, sina för länge sedan döda mödrar, etc., etc, etc. Men om JJ Abrams läser detta: så vill jag inte att du ska ta det personligt. Allt är förlåtet och du tror inte du skulle kunna introducera en denobulan i kompotten snart?

I intervjun berättar Billingsley också om hur svårt det är för honom att hitta skådespelarjobb på grund av att färre filmer och tv-serier produceras i den ekonomiska krisens kölvatten. Han diskuterar också sin roll i filmen 2012. Du läser intervjun här.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Där anslog han verkligen min pudels kärna anser jag! Han och jag har verkligen samma uppfattning om filmen! Hmm Phlox kanske är min nya favoritdoktor i star trek :visslar: Det är det jag nämnt tidigare- mina farhågor att star trek succesivt urvattnas och blir till något som kanske endast påminner och ursprungliga star trek. Visst man kan då fälla kommentaren att star trek har alltid utvecklats. Men jag anser att det har gjort så men ändå hållit sej inom vad jag skulle definiera som rimliga ramar!

Link to comment
Share on other sites

Han vill ju gärna vara med i nästa Star Trek-rulle i alla fall. Det är lätt att bli bitter om man inte får några jobb... dry.gif

Det är väl bara en Enterpriseskådespelare som kan tycka så. Nedlagt f??re sin tid, gott om tidsresor samt största säljargumentet var att visa hur Star Trek-världen uppstod.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...