Jump to content

Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention 27-28 mars


The Holy Three

Recommended Posts

Redan 20 dagar efter mässan i Göteborg är det dags för en ny Sci-fi mässa i Malmö. Gästerna är redan klara, här är dessa:

Robert Englund - Freddy Krueger, Willie i V

Jeremy Bulloch - Boba Fett i Star Wars

Andrew Sachs - Manuel i Pang I Bygget

Michael Biehn - Aliens, Terminator

Charlie Bewley - Twilight

www.propworld.nu

Edited by The Holy Three
Link to comment
Share on other sites

Ja herregud, ska man skratta eller gråta? Väljer nog att gråta. MANUEL från Pang I Bygget på en Sci-fi, Game & Film mässa?! :blink: Två gäster vi sett gång efter gång efter gång på dessa mässor?

Vi kommer aldrig få se en Star Trek gäst på dessa mässor, inte om Andrew Sachs, Mads Mikkelsen och Lorenzo freakin' Lamaz m.fl går före på en Sci-fi mässa. Vi har väl större chans att få mannen i Howard The Duck-dräkten, Chewbaccas stand-in eller Roddy McDowall's döda ande som gäst före vi får se en Star Trek gäst.

Link to comment
Share on other sites

Säga vad man vill men de verkar ha skrivit livstidskontrakt med robert englund...

Och om nu Manuel platsar så kanske man kan våga hoppa hoppas på någon av alla dem som har spelat katt i Cats genom åren? :wub: Eller ännu hellre någon som jobbat med make up och masker och liknande. Jag träffar hellre en sådan än vissa av de skådisar som har varit med på senare tid... J.

Link to comment
Share on other sites

Fast Lorenzo Lamas är nog kändare och billigare än de Trekskådisar han kan få. Quinto, Saldana, Urban Nimoy, Shatner, Stewart och några från Voyager (men inte alla) skulle dra tror jag, men de lär ju inte vara billiga.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Tja, Lamas kanske drar mer i förhållande till kostnad än Trekskådisar som han skulle ha råd med. T ex en lite mindre känd Trekskådis än de jag nämnde som Robert Picardo borde vara ett intressant namn för mässan då han både varit med i Voyager och Stargate, men han måste vara för dyr och/eller upptagen. Så om han inte vill eller kan få dit mellanskiktet, så lär ju namn som Lamas vara bättre. Lamas var dessutom med i en av de filmer, som var sf/fantasy vars trailer väldigt många nedladdningar förra året, den blev dock ingen hit, så helt okänd är han inte utanför sina storserier heller.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Det kommer flertalet skådisar som förmodligen kostar lite mer också som inte alltid drar en stor publik, Lou Ferrigno, Lance Henriksen och Carl Weathers för att nämna några, ändå bjuds de in mer än en gång. Jag köper inte den ursäkten. Tror inte att t. ex Koenig (från Star Trek och Babylon 5) är mycket dyrare än Henriksen.

Link to comment
Share on other sites

Tja, Trekskådisar kan nog ligga ganska högt i pris, eftersom det är en av få serier eller filmer där man kan ordna ett konvent för bara just den serien.

Sedan verkar inte Isberg vara intresserad av Trek när man ser på de props han har. Han har inget från Star Trek. I stället är det nästan bara filmer han har växt upp med på 70- och 80-talet.

Link to comment
Share on other sites

Beror säkert mer på själva gästen, inte bara faktumet att han/hon varit med i Star Trek.

Ja, så kan man ju också se på saken, hoppas verkligen inte han tar dit folk efter egen smak, inte undra på att valen blir helt obegripliga & ologiska i så fall. Längre än så måste han ju tänka, hoppas man.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Typiskt! Tar de inte kort.. Det va det dummaste jag hört. Fast det kanske är lika bra det, då kommer jag ha koll på hur mycket jag gör av med. Risken finns ju att jag kladdar upp allt jag äger och har som sist jag va på krogen och inte hade lösa pengar... Inte bra, när fyllan slår in så tappar man ju tydligen förståndet.

Link to comment
Share on other sites

Jag är förbannad. Min vän och hennes inte så trevliga man, som skulle va min biljett till malmö har ändrat sig. Så Nu är jag sur som attan. De lovar och hoppar av. Detta betyder att jag kommer få länga en massssssssssssssa pengar på tåg och buss.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...