Jump to content
Sign in to follow this  
The Holy Three

Östergötlands Treff #5 - 18:e juni?

Recommended Posts

Tänkte det var bäst att skapa tråden redan nu eftersom det inte är så långt kvar till nästa Östgöta treff om allt går som det ska. Vi pratade om den 18:e juni, vilket verkar vara ett bra datum för dom flesta, så vi kan utgå från det datumet för tillfället med reservation för att det kan ändras till ett något senare datum.

Aktiviteten som föreslogs var att grilla. Om det blir något mer utöver det, något Star Trek tittande eller kanske något annat vet jag inte. Det får vi komma överens om här i tråden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

THT berättade lite om treffen i helgen och om den närstående som kommer. Självklart vill jag vara med denna gång!

Min tanke var att om det skall grillas, och vi skall husera i Norrköping, så skulle vi kunna vara vid min enkla boning. Här på gården finns det två stationära grillar och även bord att sitta vid (Engångsgrillar bör dock införskaffas för säkerhets skull, då grillplatsen är populär). Dessutom är det i och med det, nära till TV om vi sedan skall se på något Star Trek. ;)

Jag har plats för ungefär tio gäster utan större problem framför TV'n (Fler går om folk kan tänka sig golvet som sittplats :))

Är detta något som låter godtagbart i de andra östgötarnas öron?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag tycker att det låter som en mycket bra idé, då kan vi ju både grilla och kolla på Star Trek under dagen. Frågan är dock om vi äter inne eller ute? Jag äter gärna ute, finns det trädgårdsmöbler på gården också så är ju det en fördel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det finns lite bord och bänkar i anslutning till grillplatsen, men även precis utanför porten, om så skulle vara. Så ute kan vi vara. Tror faktiskt det är enklare att vara ute än inne. Mer matplats, om man säger så...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Med två veckor kvar tills treffen, hur ser det ut? Vilka dyker upp? Av vad jag fattar här så verkar vi bara bli tre-fyra stycken, men flera kanske anmälde sig vid förra treffen. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eftersom det bara är lite mer än en vecka kvar kanske vi kan försöka komma överens om tid och vad vi ser på efter att vi grillat?

Föredrar ni att vi äter ute i solen eller inne till lite Star Trek på TVn?

Jag tror att det blir enklast att äta ute i solskenet. Sittplats har jag åt alla, men matplats är jag inte lika säker på. Så till vida att man inte kan tänka sig att äta med tallriken i knäet.

Grillplatsen tas i besittning ganska snabbt i vackert väder, så vi skall nog satsa på att börja senast 16:00. Därför uppmanar jag även alla att för säkerhets skull införskaffa varsin engångsgrill (eller om några av er delar)

Apropå underhållningen, så har jag en del Star Trek (Där ibland allt med TNG -Om posten sköter sig vill säga), så det kanske inte blir nödvändigt att ta med sig något från er andra

Jag återkommer i mitten av nästa vecka med beskrivning till min enkla bostad. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så... Om tre dagar är det dags! Skall vi träffas vid något ställe, typ resecentrum, och sedan gå i samlad tropp mot vår plats, eller känner sig folk så pass bekanta med staden att det räcker med en adress?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag kommer tyvärr inte kunna vara med den här gången heller. Farsgubben bilar upp till Finland till helgen och kommer och hälsar på och övernattar just den dagen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

För oss går det bra vilket som. Säger ni resecentrum så kommer vi dit =) 16.00 låter kanon. Vi köper en engångsgrill, men vi är ju två så jag vet inte om det räcker till någon mer? Verkar bli lite molnigt på lördag, så vi kan väl vara förberedda med långärmade tröjor eller så. Ser fram emot en trevlig kväll!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...