Jump to content

Östergötlands Treff #6 - September?


Recommended Posts

Är dags för en Östergötlands treff snart, tycker jag. September månad närmar sig och senast vi sågs kom vi halvt som halvt överens om att ha en Östergötlands treff hemma hos mobocaster och Zoledian denna gång.

Så, vilket datum passar bäst för er andra? Jag är upptagen den 3:e och eventuellt även den 24:e, båda datumen är lördagar. Men det är ju inget som säger att vi måste träffas just på en lördag för den delen, även om vi oftast gjort det hittills.

Vad tycker ni ska stå på schemat? Enbart Star Trek-tittande eller kanske även något annat? Samt vad för Star Trek ska vi titta på under treffen?

Diskutera...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hej! Jag är ledsen att vi inte hört av oss än!! Vi måste tyvärr skjuta på besök till vår lägenhet. Vi flyttade in igår och har haft fullt upp med städ och pack innan dess. Jag har precis blivit arbetslös vilket innebär att vi inte kan köpa möbler i den utsträckning vi tänkt, vi kommer från en etta så vi har inga riktiga möbler annat än köksstolar och kontorsstolar, vilket kanske varit ok, om det inte vore för att vi varken har bord eller TV till det. =/ Lite spartanskt för en trekkietreff kanske, och inte roligt alls, jag hade verkligen sett fram emot att få göra iordning. Känns inte alls kul att avböja besök såhär, men jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Måste hålla i pengarna just nu. =( Ledsen att vi ställt till det.

Link to comment
Share on other sites

Tack vare mitt nya jobb är jag ledig alla helger (om inget oförutsebart händer) så jag o Mobocaster kan när som helst.

När vi får ordning på stället är ni väldigt välkomna att vara här : ) fram tills dess är vi tacksamma att ni ställer upp med alternativa lokaler.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...