Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Mulgrew vill se Voyagerfilm

Recommended Posts

Jag har alltid tyckt att man borde gjort en film om Voyager efter att serien var slut. Men då vet det filmer med TNG som gällde. Nu är det den nya tidslinjen som verkar vara allrådande. Så jag tror personligen inte att det är mer än hopp att få en VOY-film. Dessutom borde man passat på när Voyager fortfarande var "på tapeten".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har alltid tyckt att Voyager vore det mest logiska att bygga en ny film på och seriens avslut lämnades tillräckligt öppet för det. Tyvärr lär det aldrig hända då de verkar fast beslutna att ändra Star Trek från grunden istället för att expandera den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voyager avslutades i sista avsnittet, det fanns inget mer att berätta av vikt (även om avtoning och farväl till figurerna kunde ha varit bättre).

Att Voyager hade funkat på film tvivlar jag dessutom på, eftersom dels som sagt berättelsen var slut, dels serien var långt ifrån lika populär som TNG och TOS.

Jag håller inte att en Voyagerfilm skulle expandera Star Trek, serien var ju snarare på många sett betydligt mer avvikande från grundkoncepten i Star Trek än den senaste filmen. Exempel: Voyager skulle ta sig hem inte utforska rymden, besättningen var inte helt från Starfleet, avsnitt med där Janeway medvetet och kallt beräknande utför tortyr.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...