Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Takei sågar Twilight

Recommended Posts

George Takei (Sulu i TOS) är inget Twilightfan.

- Det finns ett avskyvärt gemensamt hot mot all science fiction. Det kallas för Twilight och är riktigt, riktigt dåligt, säger han i en videoinspelning.

Han ogillar särskilt rollfigurerna som förekommer i filmerna och böckerna.

-Borta är all känsla av hjältemod, kamratskap och episka slag. I stället har vi vampyrer som glänser i ansiktet, grymtar och går i gymnasiet.

Anledningen till hans kritik är att han vill medla och hitta en gemensam lösning i fejden mellan William Shatner och Carrie Fischer om vilket som är bäst: Star Wars eller Star Trek. Se hans inlägg i debatten

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har sett den första Twilight-filmen. Det är en helt okej, ganska bra film. Dock ingenting som är värt att bli tokig i.

Edited by Mr Trek

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is definately ok

to be Takei.

Vilken skön snubbe han är. Bra video och bra argument. Själv är jag inget fan av Twilight. Det är som JAF säger mer fantasy än scifi. Har sett 3 filmer och ingen av dem är speciellt bra. Jag försöker verkligen att förstå vad som ska vara så bra med filmerna. Jag tror det har att göra med fads och att det kommer försvinna inom några få år. Vi har haft liknande hysteri förr som t ex Titanic (vilken var ännu sämre än Twilight) där Leonardo DiCappuccino blev dyrkad av alla småtjejer liksom Edward och Jacob är offer för småtjejers gunst. På 80-talet var det Dirty Dancing, som är lite väl sockersöt för min smak. Patrick Swayze var idolen bland många småflickor på den tiden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Twilight var ingen bra film. Kändes lågbudget och mer som en tv-pilot som staplade massor av klichéer. Samtidigt var det onekligen en populär film bland tonårstjejer, så något rätt måste den väl ändå göra :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takei är i dag utan jämförelse den mest underhållande personen av de gammla Star Trek skådespelarna.

Så träffsäkert inlägg i "fejden".

Har inte själv sett något av Twilight. Verkar inte som något för mig utan snarare för tånårstjejer. Men jag kan ha fel. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

På 80-talet var det Dirty Dancing, som är lite väl sockersöt för min smak. Patrick Swayze var idolen bland många småflickor på den tiden.

Swayze var dock grym, han gjorde det acceptabelt att kolla på vad som ansågs vara chick-flicks. Samtidigt var han riktigt hård i filmer som Road House och Point Break. Det bästa han gjort är nog Nord & Syd, satan vilken bra miniserie!

Får helt klart hålla med Unkas, Takei är fruktansvärt skön. Hans humor klickar väldigt bra med min egna. Jag vill skaka hans hand.

Edited by The Holy Three

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...