Jump to content

GI Joe Retaliation


Aike
 Share

Recommended Posts

GI Joe 2 släpps nästa sommer i stället för Star Trek 12. Trailern ser ut som om att man går mot en betydligt mer realistisk version än man gjorde i The Rise of Cobra. De flesta av skådisarna och figurerna kommer inte heller att återvända, vilket nog är klokt eftersom det var för många i den förra. Jag kan i alla fall säga att jag ser fram emot den här filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=L9Shi_XlL24&feature=player_embedded

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Jag gillade den första filmen. Även om det inte var ett mästerverk. Den nya filmen ser ut att vara mer baserad på den tecknade serietidningen som är betydligt bättre än den tecknade tv-serien (som dock inte är helusel, även om den tecknade långfilmen är det --- där Cobra visar sig vara utomjordingar haha).

Link to comment
Share on other sites

Tror du gör ett misstag. De verkar ha tagit bort de dåliga effekterna, de lite röriga handlingen och att rikta sig mot barn. Det här kan mycket väl bli en överraskande bra uppföljare.

Det som är lite trist är dock att Cobra Commander, Destro och Baronessan inte återvänder. Zartan verkar enligt Wiki vara huvudskurken.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Kanske det men då jag aldrig lekt med GI Joe så har karaktärerna ingen betydelse för mig. Förra filmen hade alldeles för tunn, ointressant och förutsägbar story. Hollywoodproducenterna verkar tro att man kan basera en film på enbart specialeffekter. Får den högt betyg kanske jag ser den på dvd i framtiden.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...