Jump to content

Rösta fram TNG till final i SF-bokhandelns tv-serie-vm


Nyhet

Recommended Posts

Nu tävlar TNG i SF-bokhandelns stora tv-serie-vm:s andra semifinal. Röstar gör du här! Sprid gärna nyheten till dina trekkervänner så ser vi tillsammans till att säkra Star Treks plats i finalen. Just nu ligger serien på fjärdeplats, så rösta nu!

DET ÄR TIGHT JUST NU! VI LIGGER PÅ DELAD TREDJEPLATS. HJÄLP GÄRNA TILL ATT SÄKRA FINALPLATSEN.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Kul. Samtidigt så kan vi väl diskutera det etiska i att rösta på det viset. Jag tror inte SF-bokhandeln blir glad om serien vinner eller tar sig vidare till finalen med den typen av röstning. Vi är tillräckligt många trekkers för att kanske tom vinna bara vi får ut ordet till föreningar, facebooksidan och Thomas Dahl.

Link to comment
Share on other sites

Äsch, här gäller det att kränga röster - alla medel är tillåtna :).

Med tanke på att det finns så många trekkers i Sverige som skulle rösta, är jag övertygad om, om de kände till tävlingen - kan man se det som att våra "extra"-röster täcker en del av de röster som borde komma in från dem, men inte gör det av nämnd anledning. Star Trek är en så stark och etablerad företeelse (inte minst som ett science fiction-varumärke) i Sverige, så det vore inte mer än rätt - även moraliskt - att vi vann den här tävlingen stort.

Link to comment
Share on other sites

Jag tittade precis in och läget verkar inte bara vara under kontroll utan vi/TNG leder dessutom med rätt bra marginal! Bra jobbat!

Röstningen verkar ha specifika tidsperioder, t.ex. 24h, som samma besökare inte tillåts rösta igen, efter den tidsperioden verkar det gå att rösta en gång till.

Jag ska påpeka också att identifikationen av besökaren inte enbart verkar vara baserad på IP som tidigare nämnts, fler faktorer verkar spela in, t.ex. webbläsare. Samtidigt har Aike en bra poäng, vet inte riktigt om det är försvarbart att manipulera omröstningen med tekniska kryphål. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...