Gå till innehåll
Nyhet

Brannon Braga: "Future guy" var Archer

Rekommenderade inlägg

Brannon Braga skrev nyss på sitt twitterkonto att det alltid var tänkt att den humanoida figuren som var chef över sulibanerna i åtminstone säsong 1-2 av Star Trek: Enterprise och som då spelades av James Horan, alltid var tänkt att i ett senare skedes avslöjas vara en äldre Jonathan Archer. Den humanoida figuren blev snabbt kallad för Future guy av fansen, vilket också Braga använder som namn i sitt twittrande. Målet skulle vara för Archer att försöka reparera en skadad framtid genom att styra handlingarna som hans yngre jag gjorde.

Braga skrev ordagrant:

For those wondering, Archer as Future Guy was always the idea.Trying to repair a corrupt future by influencing his innocent past self.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Romulan-teorin har han själv sagt för ett par år sedan, så jag kan mycket väl tänka mig att det funnits två helt skilda tankar om vem humanoiden är.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tidigare så har jag uttryckt min besvikelse över att man lade den arcen på hyllan, men nu säger jag bara; vilken tur att den arcen inte fick fortsätta. För ärligt talat så tycker jag inte alls att det låter som en bra eller intressant idé att future guy skulle ha varit Archer.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×