Jump to content

Postern för Star Trek Into Darkness är släppt!


Nyhet

Recommended Posts

BildNu får vi äntligen se den första postern för den tolfte Star Trek-filmen! Klicka på bilden här till höger för en större version. 

 

På postern ser man en person, troligtvis karaktären spelad av Benedikt Cumberbatch, ståendes i spillrorna av en större stad. Det säger inte så mycket mer än det lilla vi redan vet om filmen, men den ger helt klart en maffig bild av den kommande storfilmen!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Gillar postern. Man ser Cumberbatch. Har han sprängt något på jorden? Jag kan tänka mig att filmen börjar med att spränger något i San Francisco. Kanske Pike dör och Kirks bror och mor dör? Det skulle ju innebära att hans familj bortsett från besättningen är borta.

Link to comment
Share on other sites

I samband med detta har det släppts en http://www.startrekmovie.com/'>hemsida, en https://www.facebook.com/StarTrekMovie'>Facebook-sida, ett https://twitter.com/startrekmovie'>Twitter-konto och en http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3A%2F%2Fwww.startrekmovie.com&media=http%3A%2F%2Fwww.startrekmovie.com%2Ffiles%2Fimages%2FStarTrekIntoDarkness_Teaser_Poster.jpg&description=Star+Trek+Into+Darkness+-+05.17.13'>Pinterest-grej.

Lite intressant källkod:

<!-- <div id="videoButtonsContainer" class="center-horizontal">
<div class="video-arrow"><img src="files/images/arrow.png"/></div>
<div class="video-button btn" video-id="SyJszxnJydA">WATCH THE TEASER</div>
</div> -->

Edit: Okej, den källkoden hänvisar till en trailer till förra filmen. Antar att den kommer att uppdateras när nya trailern kommer :P

Edited by loghaD
Link to comment
Share on other sites

Flera kommentarer på TrekMovie om hur det här skulle kunna vara London. Till exempel:

you also see the London Eye on the right and just to the left of the gherkin you can make out St Pauls cathedral. This is 100% London.

Jag har kollat, och kan i sanning se alla tre byggnaderna, och en snabb koll på en karta bekräftade att de verkade vara på ungefär samma plats relativt varandra i affischen som i verkligheten, så ... ja, Star Trek Into London, tydligen ;)

Edit: Den här artikeln pekar ut fyra delar av London i affischen. http://www.jameshutchinson.la/2012/12/star-trek-into-london/

Spekulation om vem Cumberbatch spelar:

Har sett folk prata om att det skulle kunna vara Garth of Izar, och de har en poäng:"an unstoppable force of terror from within their own organization"
Garth of Izar var en gång en dekorerad Flottkapten, att jämföra med Pike

"a one man weapon of mass destruction."
När invånarna på Antos IV fann honom allvarligt skadad helade de honom ... och inte bara det; efter ett tag upptäckte han att de gett honom unika krafter.

"As our heroes are propelled into an epic chess game of life and death"

"Queen to Queen's level 3"

...och dessutom ser han bra ut i mantel :P

Så: Section 31 får nys om den fängslade Garth's nyfunna krafter och erbjuder honom en ny chans. Han tar den ... tills dess att storhetsvansinnet slår till, och han bestämmer sig för att ta över jorden.

Edited by loghaD
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...