Gå till innehåll
Nyhet

Postern för Star Trek Into Darkness är släppt!

Rekommenderade inlägg

BildNu får vi äntligen se den första postern för den tolfte Star Trek-filmen! Klicka på bilden här till höger för en större version. 

 

På postern ser man en person, troligtvis karaktären spelad av Benedikt Cumberbatch, ståendes i spillrorna av en större stad. Det säger inte så mycket mer än det lilla vi redan vet om filmen, men den ger helt klart en maffig bild av den kommande storfilmen!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Gillar postern. Man ser Cumberbatch. Har han sprängt något på jorden? Jag kan tänka mig att filmen börjar med att spränger något i San Francisco. Kanske Pike dör och Kirks bror och mor dör? Det skulle ju innebära att hans familj bortsett från besättningen är borta.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kan bli kul ifall det är mitchell men det är ju inte helt bekräftat.

Ifall det är mitchell kan de ju få en ursäkt att få in lite mer djup i besättningen från den avgångsklassen. Uhura, cupcake, kirk, mccoy.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

I samband med detta har det släppts en http://www.startrekmovie.com/'>hemsida, en https://www.facebook.com/StarTrekMovie'>Facebook-sida, ett https://twitter.com/startrekmovie'>Twitter-konto och en http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http%3A%2F%2Fwww.startrekmovie.com&media=http%3A%2F%2Fwww.startrekmovie.com%2Ffiles%2Fimages%2FStarTrekIntoDarkness_Teaser_Poster.jpg&description=Star+Trek+Into+Darkness+-+05.17.13'>Pinterest-grej.

Lite intressant källkod:

<!-- <div id="videoButtonsContainer" class="center-horizontal">
<div class="video-arrow"><img src="files/images/arrow.png"/></div>
<div class="video-button btn" video-id="SyJszxnJydA">WATCH THE TEASER</div>
</div> -->

Edit: Okej, den källkoden hänvisar till en trailer till förra filmen. Antar att den kommer att uppdateras när nya trailern kommer :P

Redigerad av loghaD

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Flera kommentarer på TrekMovie om hur det här skulle kunna vara London. Till exempel:

you also see the London Eye on the right and just to the left of the gherkin you can make out St Pauls cathedral. This is 100% London.

Jag har kollat, och kan i sanning se alla tre byggnaderna, och en snabb koll på en karta bekräftade att de verkade vara på ungefär samma plats relativt varandra i affischen som i verkligheten, så ... ja, Star Trek Into London, tydligen ;)

Edit: Den här artikeln pekar ut fyra delar av London i affischen. http://www.jameshutchinson.la/2012/12/star-trek-into-london/

Spekulation om vem Cumberbatch spelar:

Har sett folk prata om att det skulle kunna vara Garth of Izar, och de har en poäng:"an unstoppable force of terror from within their own organization"
Garth of Izar var en gång en dekorerad Flottkapten, att jämföra med Pike

"a one man weapon of mass destruction."
När invånarna på Antos IV fann honom allvarligt skadad helade de honom ... och inte bara det; efter ett tag upptäckte han att de gett honom unika krafter.

"As our heroes are propelled into an epic chess game of life and death"

"Queen to Queen's level 3"

...och dessutom ser han bra ut i mantel :P

Så: Section 31 får nys om den fängslade Garth's nyfunna krafter och erbjuder honom en ny chans. Han tar den ... tills dess att storhetsvansinnet slår till, och han bestämmer sig för att ta över jorden.

Redigerad av loghaD

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×