Jump to content

Star Trek NG/Season 1 (7-DVD/Box)


lyntix

Recommended Posts

Kommer inte ihåg så jättemycket om extramaterialet eftersom det var över ett år sen jag såg det. Det är denna box som gäller. Nu borde den finnas att köpa begagnad, har kollat på Tradera, men där fanns den inte. Borde även finnas billigare helt ny nånstans.

Edited by Phlox
Link to comment
Share on other sites

Yepp! Klart värda att införskaffa sig!

Extramaterialet är mycket bra också. Sista skivan på varje säsong innehåller två avsnitt och bonusmaterial som minnesvärda uppdrag, bakom kulisserna med mera. Bra om man vill veta hur själva tillvärkningen går till av TNG med mera!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

En bra box! Längtar tills ekonomin tillåter köpandet av fler boxar! Då ska jag köpa boxen med avsnittet schismis! Det avsnittet där subspacevarelser "Kidnappar" riker och några andra och undersöker dom! Ett rigtigt litet kusligt tng avsnitt! :borg1:

Link to comment
Share on other sites

Begränsad och begränsad jag köpte alla boxar utom nr ett (den var slut....) Och det kostar ju lite pengar :) Sen köpte jag ju nemesis och ds9 på dvd box också!!! Fast för jag har nu köpt tng box ett! Så nu får jag titta på det jag har och inte sösa med pengarna :)

Edited by Klingon
Link to comment
Share on other sites

Någon som har åsikter om innehållet i Star Trek NG/Season 1 (7-DVD/Box) (ang. extra material osv.)? Är det denna DVD-box som gäller om man vill äga första säsongen av ST:TNG på DVD?

Öhhh... om du vill äga TNG S1 på DVD har du inte mycket val.... det är denna som finns... inget annat oavsett regionskod.....

Om du vill tjäna några hundra per box så rekommenderar jag dig att köpa ST-boxar på ChoicesDirect

Edited by Ynkryggen
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
×
×
  • Create New...