Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

The Star Trek Encyclopedia (2016)

Skriven av:
Bokserie(r): Facklitteratur (generell)
Kategori: Facklitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Star Trek-encyklopedi från A till Z som täcker alla serierna, med personer, platser, skepp, episoder, alla slags prylar, såväl vapen som verktyg, med mera. Detta är en uppdaterad utgåva - den förra kom 1999 - med 300 nya sidor; nu omfattar verket hela 1056 sidor!

 

Boken har nu blivit så stor att den måste delas upp på två böcker, men de säljs gemensamt. Hela verket omfattar nu all Star Trek fram till den tolfte filmen (Star Trek Into Darkness) . Bokverket innehåller tusentals foton och illustrationer. 


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Jag sitter här lycklig med den nya Star Trek-encyklopedin som kom ut idag. Den är en dyr utgåva, då den är så kraftig utökad jämfört med den förra utgåvan för 17 år sedan. Hela 1056 sidor som de var tvungna att dela upp på två böcker. 

Men för mig var den ett självklart köp - allt möjligt om Star Trek. Proppfullt med fakta om avsnitt, karaktärer och annat.

 

Visst kan man hitta mycket på Memory Alpha eller för den delen här på Star Trek Databas, men det är väldigt bra att ha allt lätt till hands i bokhyllan - vilken känsla man får när man kan bläddra bland så många olika ämnen!

 

Det finns saker som saknas i boken - exempelvis om skådespelarna bakom karaktärerna, men man kan väl inte få riktigt allt!

Betyg: 9 av 10

9 9 9 9 9 9 9 9 9

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
The Star Trek Encyclopedia (2016)
  • Utgiven:
  • Förlag: HarperCollins
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 9780062371324
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter