Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Desperate hours (Discovery #1)

Skriven av:
Bokserie(r): DSC
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
DSC »

Beskrivning

Kapten Michael Burnham, en människokvinna uppväxt och utbildad bland vulcaner, har befodrats till provisorisk försteofficer ombord stjärnskeppet Shenzhou. Men om hon vill behålla jobbet måste hon bevisa för kommendör Philippa Georgious att hon förtjänar det.

 

Hon får sin chans när Shenzhou måste skydda en federationskoloni som har attackerats av en uråldrig utomjordisk farkost som har stigit upp från djupet av havets mörka, okartlagda hav.

 

Allteftersom hotet från den mystiska farkosten växer förklarar Stjärnflottan att deras primära uppdrag är att stoppa den, även om det äventyrar kolonins säkerhet. För att rädda tusentals oskyldiga liv måste Burnham infiltrera det främmande skeppet. Men för att göra det måste hon ta itu med sitt besvärliga förflutna, och söka hjälp från en man som hon har försökt undvika hela sitt liv - fram tills nu.

 

Trivia

Boken är godkänd av CBS och är en s.k. tie-in, vilket gör boken är väl sammanvävd med TV-serien som även den hade premiär i september 2017. 

 

Utgåvor

  • Pocket med ISBN 9781501164576
  • e-Bok med ISBN 9781501164613
  • Ljudbok med ISBN 9781508237952

 

Astronomi: Sirsa III; Ligot IV; Teratus V; Corratus Prime; Regula; 

Skepp: USS  Shenzhou; USS Tereshkova; USS Intrepid; USS Enterprise NCC-1701


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Desperate hours (Discovery #1)
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Google+ Twitter