Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Treason (New Frontier #17)

Skriven av:
Bokserie(r): New Frontier
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« New Frontier »

Beskrivning

Vi befinner oss något år efter händelserna i Missing in Action och relationen mellan Federationen och det nya thalloniska imperiet är fortfarande mycket spända, efter att Si Cwan, premiärminister över thalloniska imperiet, mördades. Sektor 221-G är nu i fara och oroligheterna drar in kommendör Mackenzie Calhoun och hans besättning ombord USS Excalibur.

Utgåvor
  • Bok utgiven den 14 april 2009 av förlaget Pocket Books med ISBN 0743429613, 368 sidor.
  • eBok utgiven den 14 april 2009 av förlaget Pocket Books med ISBN 143912339X.
  • Pocket utgiven i april 2010 av förlaget Pocket Books.

Alternativa omslag


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Ett stort fel med Peter Davids berättelser är att alla tycker att han är så bra, men jag bara ser en medioker författare som tyvärr inte kan berätta en historia tillräckligt trovärdigt. Vissa av hans böcker/serietidningar är bra och vissa berättelser drar verkligen med en, men i det stora hela så tröttnar man mycket snart. I New Frontier-serien är det stora problemet just att han har för många övernaturliga väsen inblandade. Det är gamla gudar i någon tidigare bok, det är människan Morgan som dör men på något sätt blir en superdator som nu verkar ha fått överslag och tenderar att ta över hela Stjärnflottan med alla sina subprogram som hon installerar överallt. Vi har döda personer som tar över levande kroppar, vi har diverse arter som är det värsta hotet någonsin mot civilisationen och mycket, mycket mer. Jag börjar faktiskt tröttna på den här serien och vet inte om jag lyckas glömma bort allt det här så att jag kan ge den en ny chans.

Till råga på allt är det så många snabba och ologiska vändningar att inte mycket längre känns trovärdigt. Nej, denna bok får ett mycket lågt betyg av mig.

Betyg: 1 av 10

1

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Treason (New Frontier #17)
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0743429613
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter