Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Klingon Academy

Utgivningsdatum: 2000-06-21
Utvecklare: 14 Degrees East
Utgivare: Interplay
Genrer: Action, Förstaperson, Rymdsimulator
Plattformar: Mac, Windows PC
Spellägen: Singel, flera spelare online
Era: TOS

I Star Trek: Klingon Academy följer spelet en ung klingonkrigare vid namnet Torlek när han antas av Elitkommandots akademi, ett militärt universitet grundat av den berömde general Chang (röst av Christopher Plummer) för att förbereda krigare för en framtida konflikt med Federationen. Chang är också spelarens instruktör och mentor, och kommer ge spelaren uppdraget att ta sig igenom en simulerad kampanj mot Federationen. Om spelaren lyckas väntar andra uppgifter.

 

Huvuddelen av spelet äger rum i 3d-miljö. Allt från svarta hål till isringar ställer till problem på spelarens färder, men värsta problemet utgörs förstås av alla fiendeskepp: Från förrädiska klingoner, till Federationens rymdstationer, till kamouflerade romulanska skepp.

 

Klingon Academy är en efterföljare till Star Trek: Starfleet Academy, men den här gången är perspektivet utifrån Klingonimperiet och året är 2291 e.Kr. (2 år före vapenvilan med Federationen). Spelet kan spelas antingen i singelläge eller flerspelarläge, och utifrån tangentbordet, musen eller joysticken.

 

Skådespelare

Bland rösterna märks bland andra Michael Clarke DuncanChristopher Plummer och James Horan.


Övrigt

Arter: Klingoner, människor

 

Ett DEMO av Star Trek: Klingon Academy kan laddas ner från TrekCore. Du kan även hämta ner en strategiguide därifrån, men det mesta av det man behöver veta står annars i den medföljande filen readme.txt. Spelet installeras enkelt med installationsprogrammet, men observera att du måste välja att installera på primärdisken (C:). Någon skrivbordsikon läggs inte upp, så om du vill ha det och kunna starta upp direkt, får du skapa en genväg själv från programfilen (kademo.exe).

 

DEMOts upplösning är låst till 640x480 (Den fulla versionen stöder fler upplösningar). Det är osäkert om du kan få din joystick att fungera under senaste versionen av DirectX.


Systemkrav

PC: Windows 95-XP, Intel Pentium II 233 Mhz CPU, 64 Mb RAM, 500 Mb fritt hårddiskutrymme, 3D-grafikkortsaccelerator

Inmatning: Tangentbord, mus och joystick valfritt

Apple Macintosh


Recension

Det finns inga recensioner!


Betyg

8.2
6 besökare har betygsatt detta spel.
Ditt betyg:

Bilder från spelet

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter