Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

The Next Generation – The Next Level

Under 2011 så började CBS/Paramount med att konvertera om hela Star Trek: The Next Generation till HD-format för att läggas på Blu-ray. Bland annat så återvänder Doug Drexler, Dan Curry, David Takemura, och Mike och Denise Okuda för att hjälpa till med att överföra serien till HD.

Till skillnad mot konverteringen av Originalserien till HD så kommer man nu försöka att använda originalmaterialet så mycket som möjligt och enbart förbättra detta och försöka undvika att lägga till eller ändra på saker.

 

Planerna är att säsong ett släpps sent under sommaren eller till hösten 2012. Efter det kommer det antagligen släppas två säsonger varje år fram till 2015. (se nyhet)

 

För att visa hur mycket bättre det kommer att bli så har skivan "Star Trek: The Next Generation - The Next Level" getts ut med avsnitten "Encounter at Farpoint", "Sins of the Father" och "The Inner Light" omgjorda till HD i upplösningen 1080p.

Jämför man med DVD-utgåvorna så är skillnaden enorm. Specialeffekter har gjorts om och förbättrats, färger stämmer bättre och är klarare och överlag är bilden betydligt bättre pga konverteringen till den högre upplösningen.

 

Nedan finns ett urval av bilder från avsnittet "Encounter at Farpoint" både från DVD-utgåvan och från "Star Trek: The Next Generation - The Next Level" för att visa några av skillnaderna.

 

Längst ner på sidan finns även några av de trailers som har släppts om detta projekt.

 

Nya och gamla sida vid sida

 

Gamla DVD-utgåvanNya HD-versionen

 

 

 

 

 

Författare:
Text markerad med denna färg är ej kanon
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter