Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Se första scenen ur Star Trek: Horizon

 

Pengar rullar in som de ska; det går bra nu! Med tolv dagar kvar på sin Kickstarter-kampanj har Star Trek: Horizon av Tommy Kraft redan samlat in 16 245 dollar (målet var $10 000). Nu har Kraft tagit nästa steg i sin marknadsföring och gjort den första scenen ur filmen fritt tillgänglig på nätet. Reaktionerna har hittills varit blandade, men mestadels positiva, och filmen kommer med all sannolikhet att attrahera mycket ny uppmärksamhet till Kickstarter-kampanjen.

 

ramirez_140507.jpg

 

I övriga fanfilmsnyheter kan nämnas att Axanar-gänget under helgen filmat många av scenerna till kortfilmen Prelude to Axanar, som är upplagd som en historiedokumentär som förklara bakgrunden till handlingen i Star Trek: Axanar. På bilden ser vi Tony Todd förbereda sig inför en scen som amiral Ramirez.

 

Samtidigt kämpar Star Trek: Equinox forfarande med uppnå sitt Kickstarter-mål, men med tre dagar kvar och blott 37% av beloppet insamlat ser det inte särskilt ljust ut. I dagarna har de skapat en privat Facebook-grupp för alla som har lovat att bidra till projektet, där de bland annat kan ladda ner en tidig version av manuset till filmen.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter