Gå till innehåll
NX-01

Nytt Trek-spel till Nintendo Wii

Rekommenderade inlägg

nu har rykten om ett nytt trekspel kommit ut. det är butiken Gamefly som har startat ryktet och det är bara att vänta och se om Bethesda går ut med att det är riktigt. men alla brukar veta om det innan Bethesda säger något så detta kanske stämmer. spelet heter Star Trek Conquest och ska komme till nintendo wii. kommer förmodligen att handla om dominionkriget då Federationen+Romulanerna+Klingornerna och Dominion+Breen+Cardasssierna har sina symboler på varsin sin sida. och det är bara Bethesdas logo som är på fodralet, vilket kan betyda att det är de själva som utvecklar det, dom utvecklade Oblivion som var jätte bra. nu får man hoppas att det verkligen är sant, synd bara att jag flyttar ifrån brorsans wii nu.

Star Trek Conquest på Gamefly

detta spel är inte att förväxla med Star Trek Conquest Online som finns sedan 2001 till pc.

Redigerad av NX-01

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

nu är det bekräftat, Bethesda säger att dom ska ge spelet. så nu är det inga rykten längre. det verkar bli ett strategi spel i TNG-eran. det ska vara turn-based till en viss del, i skeppstriderna får man kontroll över ett skep i realtid.

officiell hemsida

Redigerad av NX-01

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Deras förra spel, Star Trek Legacy har ju inte fått världens bästa kritik direkt så vi kan ju hoppas att de skärpt sig den här gången.

fast det var Mad Doc som utvecklade Legacy. nu vet vi inte riktigt inte vilka det är som utvecklar Conquest, förhoppningsvis är det själva Bethesda som gör det. det var dom som gjorde Oblivion som blev jättebra. det går också rykten om att det är folket bakom Star Trek Encounters som utvecklar nu.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Legacy fick ju skarpast kritik för att det inte blev så bra på PC (det konverterades väl från Playstation 2 tror jag).

Om man släpper en PC-version av Conquest, så hoppas verkligen att den inte blir sämre än spelet på Nintendo Wii eller Playstation 2.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag hoppas att det blir ett riktigt bra spel. Undrar hur speciellt spelet kommer bli till Wii och hur det kommer ta tillvara på den enhetens egenskaper.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×