Jump to content
Star Trek: Strange New Worlds har premiär på Paramount+ den 6:e maj!

Vad tycker ni om ST: Enterprise Databas?


Recommended Posts

Vad tycker jag om den nya sidan, ST: Enterprise databas?

När jag besöker den nya hemsidan första gången, blev jag ordentligt  ;0  ;0  ;0 !  När jag besöker hemsidan några gänger, ser  jag att webmaster har förbättrat hemsidan hela tiden  bland annat layout... Förrsten tycker jag att  huvudrubrik med rymdskeppet (bild) på,  är  mycket bättre och trevligare än den föregående  rubik med planeten.

Jag tycker att Webmaster och redaktionen får  mycket beröm  och tusen rosor..för att de har gjort ett  fantastiskt arbete med den nya hemsidan.

(Men jag har inte upptäckat något "nackdel" ännu ....)

Link to comment
Share on other sites

Tycker oxå att Enterprise-sidan blev väldigt bra.

Fast jag saknar planeten som fanns med i början bredvid alla rubriker, den har tydligen bytts ut mot olika.   :(

Eller var det så från början?? *förvirrad*

Jättebra iallafall.

Forumet oxå, jag gillar de nya färgerna.  :)

Link to comment
Share on other sites

Tack ska ni ha allihop :) Sidan kommer att fortsätta utvecklas hela tiden och med hjälp av er besökare och redaktionen så hoppas jag att den kommer att bli den största svenska Enterprise-sidan.

Lis@, alla avdelningar hadde redan från början olika planeter.

Link to comment
Share on other sites

Jag förstår om det är jobbigt och så men uppdateringen kunde verkligen vara bättre. Jag tänker främst på avsnitts-sektionen. Det är svårt att rösta på ett avsnitt man såg för flera veckor sedan.

Annars är sidan snygg och bra.

Link to comment
Share on other sites

Sidan är ganska bra, men borde uppdateras mera. Såklart är det svårt om man har två sidor att hålla på med. Lycka till med sidan. :D

Jo, men nu när jag är rätt så nöjd med "kodningen" av sidan så kommer jag att uppdatera innehållet mer. Resten av redaktionen har även varit lite upptagna ett tag nu, men jag tror att även dom kommer att skriva avsnittsbeskrivningar etc snart ...

Link to comment
Share on other sites

Hmm... det verkar som att det inte går att rösta på de senast upplagda avsnitten. Det står "Inga betyg ännu!  Du har redan gett ett betyg!"

Jag skall kolla på det när jag kommer hem, ska iväg till jobbet nu. Antagligen bara en liten miss som jag har gjort i kodningen.

Om du inte är inloggad så testa att logga in så ska du kunna ge betyg, du måste nämligen vara inloggad för att kunna göra det.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...