Jump to content

Terminator Salvation har premiär i maj 2009


Nyhet

Recommended Posts

terminator_salvation_081113.jpg I filmen Terminator Salvation, med väntat premiärdatum (i USA) den 22 maj 2009, ser vi Anton Yelchin i en av rollerna. Yelchin känner vi annars igen från den nya Star Trek-filmen med premiär i samma månad. Huvudrollen innehas av Christian Bale och handlingen utspelar sig år 2018, efter den stora apokalypsen som har lämnat enbart spillror av mänskligheten runtom världen. Terminator Salvation är den fjärde Terminatorfilmen och behöver inte vara överensstämmande med den pågående serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, då filmerna håller sig till (i princip) en kanon för sig själva och serien i sig står på egna ben.

I filmen ser vi även Helena Bonham Carter och Sam Worthington, för att nämna några av de mest intressanta. Helena Bonham Carter minns vi ju bland annat från Apornas Planet-filmerna. Filmen kommer att visa nya typer av terminatorer, allt för att öka trycket på mänskligheten.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Jag vet inte det. Gillar Slater! Tror han skulle kunna vara intresant i en sån film. Men kanske han inte klarar av Sci-Fi, och det är anledningen till att han inte gjort någon.

Ingen senator med i filmen :( Tråkigt!! Men kanske det gör att vi får se en ny stil i Terminator-filmen.

Detta är en film som jag helt har missat. Viste inte alls att det görs en ny Terminator. Märkligt. Borde man väll sett då det är en ganska stor grej.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...