Jump to content

Shatner slipper lätt undan avgifter


Nyhet

Recommended Posts

William Shatner berättar att han ofta och på ett väldigt lätt sätt slipper undan fortkörningsavgifter. Han är alltid lugn, artig och tilltalar poliserna med "Sir". Han håller med om vad de än säger och ofta vill de börja prata om något Star Trek-relaterat. Efter att Shatner har signerat vad det än är de vill ha hans autograf på, släpper de iväg honom med orden "OK, Bill, inte så fort nästa gång"...

Inget mål att eftersträva, kanske, för det innebär ju att han bara fortsätter köra livsfarligt på vägarna, i T.J. Hooker-stil...

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Men det har ju alltid varit så i USA. Kolla bara på Paris Hilton. Hon skulle ju egentligen sitta i fängelse i 3 veckor för att ha blivit tagen rattfull massor gånger (och det var ändå ett mesigt straff), men sedan släppte de ut henne för att hon blev depprimerad. Men så skulle de aldrig göra om det var en alkis som bor i en gränd. Då skulle straffet blivit högre och han skulle inte bli frisläppt för att han blev depprimerad. Booh på USA's kapitalism. Eller vad det nu är.

Link to comment
Share on other sites

Nu är det visserligen inte här i sverige. Men lite skrämmande är det att han kommer undan bara för att han är en stor kändis. Det betyder att lagen inte är lika för alla.

Det där händer överallt. Hörde så sent som igår en jobbarkompis som berättade att hon klarat sig ur böter på liknande sätt. Det finns olika anledningar, En del är söta, andra kändisar etc.

Link to comment
Share on other sites

Det hänger nog mer på om man håller sig lugn och inte bråkar och gör saken värre. Om man visar sig artig och samarbetsvillig brukar det gå bättre. Vi var några stycken som blev inplockade av polisen för några år sedan. Vi hade gjort precis samma grej, men jag och de andra som var lite vänliga och gjorde det de sa åt oss fick gå efter några timmar. De som bråkade och svor fick stanna över natten.

Edited by Marvin
Link to comment
Share on other sites

I USA så spelar pengar vekligen en stor roll. Med dem kan man köpa de bästa advokater. Men jag skulle villja tro att det är lite bättre i sverige. Sedan fins det mängder med länder över världen, där penger och att känna rätt personer, löser nästan alla brott.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...