Jump to content

Fyra nya posters inför Star Trek XI


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgFyra nya posters har ramlat ut på Internet, via ScreenWeek.it. De är med stor sannolikhet gjorda av fans och detta antagande grundar jag på flera anledningar: bland annat är den tyska postern helt på engelska, vilket går stick i stäv med hur det brukar vara där, och dessutom innehåller posterna endast bilder och sekvenser från de trailers och bilder som officiellt kommit ut. Visst - det skulle ju kunna vara i linje med Paramounts upprepande av i princip samma scener, men jag tror det är mer troligt att posterna är gjorda av fans. Vi på Star Trek Databas brukar dessutom få meddelande från Paramount när officiellt material har släppts via den ena eller andra större webbplatsen. Klicka på bilderna för större versioner, men var vaksam på en del mindre spoilers för filmen. Fler posters hittar ni i vår bilddatabas.

Redigering: Poster #2 har bekräftats vara en brittisk officiell sådan. Den finns att se i större storlek och i bättre storlek i bilddatabasen.

tumme_startrekxi_trailer_090325_australien.jpg tumme_startrekxi_trailer_090325_generell.jpg tumme_startrekxi_trailer_090325_italien.jpg tumme_startrekxi_trailer_090325_spanien.jpg

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Det kanske är meningen att Nero ska vara en ny ras?? :huh:

Nej, han tillhör arten romulaner. I serietidningen som föregår filmen förklaras detta med utseendet:

Efter det att Romulus förstörts tillsammans med många andra planeter år 2387, så målar sig besättningen ombord Narada i olika mönster (en gammal romulansk sed) för att påminna sig själv om sorgen. De målade det dock djupare än andra för de skulle alltid minnas.

Link to comment
Share on other sites

Svar på Pjotr'ks spoiler:

Romulus förstörd... Tur att filmen skall utspela sig i ett parallellt universa!

Nja, din slutsats ovan är inte helt korrekt (även om det var en god tolkning), se min förklaring om du vill veta mer:

Nja, Romulus förstörs år 2387 i vårt universa och det är det som för Nero tillbaka i tiden för att hämnas (eller möjligen att han kastas tillbaka i tiden av misstag - det vet vi inget om än).

Link to comment
Share on other sites

Star Trek Online skiljer sig från filmen och övrig kanon och eftersom det är mer dynamiskt och ändringsbart genom deltagarna i spelet så kommer det inte att räknas som kanon från CBS sida. (Det fanns ingen anledning att spoilervarna)

Jag har skapat en diskussion om serietidningen Countdown för oss som har läst den - gå gärna dit om ni vill diskutera innehållet i tidningen.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...