Jump to content

Star Trek XI slår rekord för premiärer


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgParamount meddelar genom Associated Press (AP) att Star Trek XI dragit in pengar i warpfart. Efter bara en dag har filmen inkasserat 31 miljoner dollar, och Paramount beräknar att filmen kommer att ha dragit in runt 70 miljoner dollar efter att helgen är över.

Star Trek XI kommer därför ganska säkert bli den film som dragit in överlägset mest pengar av alla Star Trek-premiärer (tidigare rekordet hölls av Star Trek: First Contact med 51 miljoner dollar efter första helgen, omräknat till dagens penningvärde).

Redan nu är det ganska klart att det blir en uppföljare säger man på Paramount.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Så det verkar som att den tolfte filmen är bestämd att startas... Skönt. Hoppas att de väljer att starta en serie också (helst under ledning av Bryan Fuller), för då kanske man får en chans att "binda upp" publiken, så att säga.

Link to comment
Share on other sites

Dessa siffrorna gäller väl bara USA. Jag har hört att den spelade in nästan lika mycket som Wolverine i Tyskland och England första helgen. Men jag skulle nog vänta med att säga att det är en succé än. Mycket hänger på hur det går de kommande veckorna.

Ny info: Den spelade preliminärt in 35 miljoner dollar utanför USA. Så sammanlagt hamnar nog första helgen på drygt 100 miljoner dollar.

http://www.variety.com/article/VR111800342...yid=19&cs=1

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...