Jump to content

Året 2009


The Holy Three

Recommended Posts

Jag är rätt nöjd. Det började storstilat med Star trek premiär och göteborgsresa i maj och fyllde på med tre magiska Cats besök under hösten. Mer sådant. Dessutom har jag upptäckt att kombination Star Trek fans och Cats dito inte är helt ovanlig, i alla fall inte i Usa. Måste vara något med kostymerna... :visslar: :wub: J.

Link to comment
Share on other sites

Fjolårets höjdpunkt var semesterresan till Orlando och dess nöjesparker. Den nya berg- och dalbanan, Hollywood rip ride rock-it, var verkligen en upplevelse.

Negativa händelse var sjukhusvistelse för en familjemedlem, men den resulterade i att medlemmen blev frisk eller åtminstone symptomfri efter 4 års ******* så sjukhusvistelsen visade sig vara positiv iaf.

Link to comment
Share on other sites

2009 var mitt livs bästa år, utan tvekan. Här är några höjdpunkter från året 2009:

* Åkte till New York, helt ensam och var där i 10 dagar. Ett riktigt äventyr. Bästa 10 dagarna i mitt liv, varje dag var helt fantastiskt. New York har alltid varit resemålet #1 för mig. Jag såg precis allt jag ville se, och en massa mer.

* Väl i New York såg jag min favoritkomiker, Will Ferrell, live på Broadway, och blev även utvald av honom själv att vara en del av showen i några sekunder genom att säga mitt namn, vad jag jobbade med, så skulle han komma upp med ett smeknamn åt mig

* Såg, träffade, pratade, skakade hand med, tog kort med och HÖLL OM Leonard Nimoy på Collectormania 15, som jag besökte i England. Den kändis som var högst upp på listan över kändisar jag skulle vilja träffa.

* Åkte till Danmark över en dag, inget överdrivet kul men ännu ett land jag varit i, tre länder på ett år är ett helt ok facit, rekord för min del.

* Star Trek samlingen fick en hel del tillskott som jag velat ha väldigt länge. 3D schacket från Franklin Mint fick jag äntligen. Master Replicas Tricordern. Alla autografer jag tog av Leonard Nimoy på Collectormania 15, hela sex stycken; Tre foton, två signerade självbiografier samt manualen till 3D schacket.

* ALF samlingen fick en hel del tillskott också, massvis med nya grejer, framförallt alla scripts jag köpte av en snubbe på Ebay.

* Startade äntligen min No Ma’am grupp, något jag velat göra sedan 7 år tillbaka.

* Bevittnade Uruguay kvalificera sig till VM 2010, en av dom bästa dagarna i mitt liv.

* Gå på nya Star Trek filmen (4 gånger), den första Star Trek filmen jag sett på bio. Att se Leonard Nimoy som Spock på bio var något speciellt.

* Hest-Fest 2009 var kul som attans och en success i år igen.

* Firade fem år med bruttan

* Blev farbror till lilla Emma

* Oklippta ALF avsnitt släpptes äntligen av de underbara tyskarna

* Skaffade äntligen en NES-konsol efter att ha varit utan en i flertalet år, och har börjat samla på NES-spel igen

* Loppis-säsongen var lyckad i år med många roliga fynd

Link to comment
Share on other sites

* Bevittnade Uruguay kvalificera sig till VM 2010, en av dom bästa dagarna i mitt liv.

Nu blev jag lite nyfiken... Gissar att du har någon speciell anknytning till Uruguay, eller?

Japp, det är en lång historia det där. Alldeles för lång för att dra den här, du kan få ett PM med förklaring om så önskas ;)

Supreme: Nej, jag är inget fan av sånt där alls, det enda jag såg på Broadway var Will Ferrell's show You're Welcome America: A Final Night With George W. Bush.

Link to comment
Share on other sites

2009 har varit ett händelserikt år för min del. Jag har bytt jobb två gånger och sedan börjat studera (även vikkat) till lärare :). Dessutom har jag blivit faster två gr om, varit på en grym In Flames konsert, betalat av lånet på lägenheten och äntligen fått mina orkidéer att blomma om ;) (jag som snarare har bruna fingrar ist för gröna - allt jag rör vi vissnar). Mitt nyårslöfte för i år blir att äntligen måla klart de tre tavlorna jag började med 2008 haha, det enda som är kvar är att kladda på lite vitt runt kanterna så att jag kan hänga upp dem utan ram. Slutligen är jag nu äntligen tillbaka efter mitt nyliga lungkollaps :)

Link to comment
Share on other sites

Tio dagar i Broadways huvudstad (eller vänta nu, blev det rätt det där?) utan att se minsta lilla musikal? Är det fysiskt möjligt? :knäpp: :blink:

Absolut, musikal är ju knappast något majoriteten gillar eller är intresserade av. lär ju vara så att fler turister inte ser en musikal när dom är i NY jämfört med antalet turister som gör det.

Det värsta jag visste när vi gick i skolan var att bli tvingade att se dans/musikklasserna uppträda en typisk musikal som t. ex West Side Story, Grease etc i skolans aula. Usch och fy, i klass med att bli tvingad att se på golf på TV eller balett. Lärde mig ett trick ganska snabbt, sitt längst bak i aulan och smit ut genom bakdörren fort som *** några minuter in i uppträdandet så *vips* hade man håltimme.

It was the best of times, it was the worst of times...

Link to comment
Share on other sites

* Bevittnade Uruguay kvalificera sig till VM 2010, en av dom bästa dagarna i mitt liv.

Nu blev jag lite nyfiken... Gissar att du har någon speciell anknytning till Uruguay, eller?

Japp, det är en lång historia det där. Alldeles för lång för att dra den här, du kan få ett PM med förklaring om så önskas ;)

Bara om du har ett förberett, eller det inte tar så lång tid. Annars, don't bother...

Golf på TV är faktiskt riktigt kul! Tycker jag som gillar golf iaf :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jag la 20 000 kr på film. Inte så illa med min sketna lön.

Hade dåligt fylle sex på en toa med en främling, men han stannade och hänger fortfarande kvar. Jag blev kär med andra ord.

Vann fighten mot min chef som hatar mig och gör allt för att röja undan mig från jobbet. 4 gg fightades vi och 4 gg vann jag.

Råkade köra in i en bildörr och bröt handen. Så det blev lång semester för min del i somras. Slapp gå till jobbet på 2½ månad. Underbart. Kanske ska göra om det i år igen.......

Bestämde mig för att köpa hus, det går dock mindre bra.

Och en massa andra pinsamheter som jag inte vill dra här. Men året va relativt bra. Deppig emellan åt, men vem är inte det?

Link to comment
Share on other sites

Tänkte lista några av det gågna årets bra och sämre punkter i mitt liv.

+ Alla i min familj och minna vänner är friska och mår bra

+ Köpte båt

- Dåligt väder på semestern

- Jobbade ca 250 timmar övertid utan att få lön för det

+ köpt nya högtalare

+ Njöt av en vit Jul

+ Njöt av det underbart varma vårvädret vi hadde

+ - Hade nästan alla släktingar från utlandet på besök samtidigt

- Funderade allt för ofta på att byta jobb (gör så fortfarande)

+ Lärde känna nya vänner

+ Tog några riktigt bra bilder

- Har inte hunnit fota så mycket som jag skulle vilja

- Besökt allt för få WCT-träffar

+ Utökat min Star Trek sammling med bland annat "Star Trek Encyclopedia"

+ Byggt en ny dator som jag hoppas ska räcka i många år

Jag skulle inte säga att 2009 var varken bättre eller sämmre än föregående år. På det hela taget var det ok. Plussidan äverväger verkar det som, fast å andra sidan har jag för vana att glömma det negativa.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...