Jump to content

Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention - Göteborg 31 mars - 1 april 2012


Mr Trek
 Share

Recommended Posts

Edward Furlong

George Lazenby

Simon Williomson

Joe Flanigan

Är nog första gången jag känner mig intresserad av att träffa en av gästerna. Som ett fan av Stargate Atlantis hade det nog varit lite kul att träffa Joe Flanigan. Jag kommer alltså antagligen vara där. Någon mer?

Link to comment
Share on other sites

Ja, "tyvärr" måste jag förmodligen dit igen, en knapp månad efter mässan i Malmö. James Bond kommer ju! Vill träffa George Lazenby och få min Bondväska signerad av honom.

Synd att mässorna är så nära inpå varann, för det kommer bli väldigt dyrt på mässan i Malmö för min del.

Då kanske DS9 och TOS kolliderar :) Vore ju kul om vi sågs där.

Link to comment
Share on other sites

Du fick mig att skrika högt som satan här i lägenheten, ghost. David Faustino, herrejösses. Jag är nog det största Våra Värsta År fanet som finns i denna värld, så det här var något alldeles speciellt för min del. Blir nog en hel del autografer från denna herre, har flera saker i samlingen han kan få signera.

Nu finns det ingen tvekan längre, jag ska till Göteborg!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Eftersom jag känner HolyThree (Anders) sedan tidigare ifjol även utanför formuet så tänkte jag nog gå dit eller åtminstone träffa honom utanför mässan någon av dagarna. Vi kanske ses då också?

Det kan vi absolut göra om ni är där på söndagen då jag och en kompis är där. Lördagen kommer jag att spendera i Stockholm och på ett tåg på väg hem därifrån, så då går det inte.
Link to comment
Share on other sites

Hade väldigt kul igår! :) Hittade flera saker jag inte visste att jag behövde ;) De nya föremålen blev Until The End Of The World av Wim Wenders på DVD, en Enterprisekapsylöppnare som jag vann när jag hade alla rätt på WCTs trivia (det var tydligen bara en som hade haft rätt innan mig, dagen innan), en T-shirt som det står United Federation of Planets på, en ganska stor Beatlesaffisch och sist men inte minst, ett foto på mig, min kompis och Joe Flanigan. Riktigt trevlig dag!

Link to comment
Share on other sites

David Faustino var en väldigt lyckad gäst i mina ögon. Dels var han trevlig och sedan är det bara positivt att Isberg tar hit lite fler nya gäster. Mässan som sådan var helt okej, även om det finns en del att arbeta med för att allt inte skall kännas som en enda lång återupprepning. Men på det hela taget var det värt att ta sig till GBG denna gång.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...