Gå till innehåll
Nyhet

JJ Abrams specialvisade Into Darkness för cancersjuk trekker

Rekommenderade inlägg

Trekkern Daniel Craft avled för några dagar sedan i cancer. Men JJ Abrams och Paramount uppfyllde hans sista önskan: att få se Star Trek Into Darkness, skriver Hollywood Reporter.

 

Craft fick veta att han var dödssjuk i cancer för sex veckor sedan, och sedan dess har hans fru Paige och hans vänner gjort allt för att hans sista tid skulle vara så behaglig som möjlig. Bland annat postade hans vän Doug Daniels önskan om att få se Star Trek Into Darkenss på sajten Reddit. Via sociala medier och nyhetssajter hamnade önskemålet hos filmens regissör JJ Abrams, som tillsammans med producenten Damon Lindelof ringde upp Craft och lämnade ett meddelande på hans voicemail. De sa att  en producent skulle komma med en dvd med Star Trek Into Darkness till Crafts lägenhet. Redan dagen efter knackade det på hans dörr, och där utanför stod JJ Abrams och en annan producent. Frun Paige hade poppat popcorn och Daniel Craft hade vilat hela dagen innan så att han skulle orka sitta upp och se hela filmen.

 

-JJ Abrams och producenten som kom med filmen sa: "Döm inte detta, det är väldigt tidig version av filmen, men vi ville att du skulle få se vad vi hade", säger en vän till Craft om visningen.

-Han älskade förstås filmen. Det var det sista han gjorde innan han avled, fortsätter vännen.

 

Craft avled i fredags på ett sjukhus i fredags med sin fru och bror vid sin sida.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är lätt att bli tårögd när man läser om sådana här solskenshistorier. Helt i linje med Star Treks underbara budskap som har satt sin prägel på oss människor och vårat gemensamma arv.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, det var fint av dem att ge honom hans önskan. Hoppas det kunde hjälpa till att ge lite glädje de sista dagarna, och ett minne av något bra under den sista tiden för hans familj att tänka på efter att han inte finns kvar längre.

Hemska sjukdomar som räknar ner dagarna i livet behöver något som motvikt.

Roligt att höra att han älskade filmen, då var det ju verkligen värt det

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×