Jump to content
Sign in to follow this  
Aike

Förväntingar inför nya Star Wars

Vad är dina förväntningar?  

8 members have voted

 1. 1.

  • Höga
   1
  • Medel
   4
  • Låga
   2
  • Inga alls
   1


Recommended Posts

2015 kommer episod sju i Star Wars-sagan.

Mina förväntningar är medel så här långt. Det som drar ner dem är att jag aldrig har haft något större intresse för någon Star Wars utanför de sex filmerna Lucas har skrivit tidigare. Och dessa berättar hela Skywalkerfamiljens historia och kampen mellan Imperiet och rebellerna. De påstådda efterkommande delarna har inte väckt mitt intresse. Mycket för att de sex delerna berättar en komplett story.

Samtidigt är det ett skarpt team som ska göra nästa film: Abrams, Ardnt (manus till Toy Story 3) och Kasdan (skrev manus till episod 5 och 6). Så jag ser med tillförsikt fram emot filmen, som jag garanterat kommer att se på bio.

Vad är dina förväntningar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror faktiskt att det kan bli ganska bra. Där är ju trots allt väldigt bra skapare bakom filmen och även om det kanske blir väldigt olikt de andra filmerna så ser jag egentligen ingen anledning till att inte göra ett försök på en uppföljare. Originalen kommer ju fortfarande vara lika bra enligt mig. Skulle säga att mina förväntningar ligger på medelnivå och jag lär högst sannolikt se den på bio. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inga förhoppningar. Efter att ha sett nya trilogin bankade in sista spiken i kistan. Gillar fortfarande original original olucasifierade film 1 och 2 från 70-80-talet- Dvs innan man gjorde om sagan till en barnsaga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det positiva i sammanhanget är att George Lucas inte är med och skriver manus, för det kunde karln verkligen inte göra. Men sedan så tycker jag att det finns mycket som talar emot att dom kommande filmerna ska kunna bli bra eller intressanta. Mina förväntningar är därför låga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina förväntningar är desamma som jag hade inför "The Hobbit" - dvs. låga. Då blir jag inte besviken utan bara glatt överaskad (förhoppningsvis) haha ;). Jag hoppas att det blir något vettigt av det, jag gillar SW men de senaste nya filmerna har varit lite av floppar i mitt tycke. Vissa filmer kan man se hur många gr som helst och tyvärr tillhör inte I II och III till dessa och jag känner sällan längtan efter att se om dem. Hoppas de hittar tillbaka till grundidén och att filmen blir "värdig sin värld"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan ju i alla fall inte bli sämre än ep 1 - 3. :djävul:

Haha säg inte det. Den kanske blir alldeles för "Disneyfierad" :D Förstår vad du menar, tycker dock att Ep. 1 håller måttet ganska bra. Kanske för att jag älska den som yngre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om de tar med gamla skådespelarna från episoderna 4-6,så är mina förväntningar relativt höga. Men om de börjar hitta på en helt ny berättelse med inga kända karaktärer, och endast en massa action, då bryr ja mig inte så mycket om nya trilogin.

Skulle det inte vara roligt att se gamla Luke,Leia,Han Solo och Chewie på sina sista äventyr? Och möjligen kunde de få en ärofull slut. Men det värsta skulle vara om de började koma med Sidious kloner, Vaders återkomst eller nåt annat löjligt från ''expanded universe''.

Edited by startrek92

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...