Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: The Experience kvar i Las Vegas?

Borgmästaren i Las Vegas, Oscar Goodman, säger nu tillsammans med utvecklaren av anläggningen Neonopolis, Rohit Joshi, att Star Trek: The Experience eventuellt kan flytta till Nenopolis, ett affärscentrum som kämpat med ekonomin under en längre tid och som behöver ett uppsving på många sätt. Långtgående förhandlingar pågår, men inget är skrivet i sten än.

Kritiken mot Star Trek: The Experience när det fanns på Las Vegas Hilton var att det mot slutet kändes stelt och i stort behov av uppdatering. Anthony Pascale på Trekmovie.com menar att det blir fel att bara ta det som fanns och återskapa det, särskilt som kostymerna i och med den kommande Star Trek-filmen kommer att göra tidigare kostymer gamla. (+)

Robert Picardo, doktorn i Star Trek: Voyager och en av de bidragande skådespelarna på Star Trek: The Experience, menar att det var fel av Las Vegas Hilton att lägga ner utställningen precis när den nya filmen väntas revitalisera Star Trek. Han berättar att det i ett kommande avsnitt av Stargate Atlantis kommer att utspelas ett antal scener på plats i Las Vegas. McKay kommer då att säga att det bara finns ett ställe i Las Vegas som en utomjording kan få arbete, och det är på Star Trek: The Experience. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter