Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Billingsley & Keating föreslår ändringar

Billingsley (som spelar Phlox) & Keating (Reed) föreslår ändringar inför kommande Enterpriseavsnitt. De vill ha fler avsnitt som påminner om avsnittet Stigma. Stigma (som sänds i dagarna i USA) har tydliga kopplingar till vår nutida Aids-epidemi, och Billingsley & Keating vill ha fler sådana kopplingar, till andra viktiga ämnen i vår nutid. Keating berättar att han släppt idén till en historia där Enterprise kommer till en planet som är helt miljöförstörd, där kopplingen till den sydamerikanska regnskogen skall framgå.

Keating vill också regissera en episod och han är i sådana fall inte den förste Star Trek-skådespelaren som gör detta. LeVar Burton, Roxann Dawson och Robert McNeill är bara några exempel.

Även John Billingsley eftersträvar allegoriska avsnitt, alltså avsnitt som anspelar på en nutida fråga, men är tveksam till om det kommer att ske. Han menar att det var det som gjorde Originalserien till en så stor hit, men att denna serie "är mer inriktad på action-äventyr", och att den "försöker locka män i åldersgruppen 18-35 år" [min översättning]. Han beklagar samtidigt att den riktas mot en specifik demografisk grupp.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter