Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Säsong 7 av Doctor Who börjar inspelning på måndag

Den nuvarande upplagan av Doctor Who har visat sig vara mycket stark och nu på måndag börjar inspelningen av den sjunde säsongen. Redan nu övar skådespelarna på sina roller i BBC:s nybyggda studio i Cardiff, Wales (för övrigt så är Cardiff huvudplatsen för större delen av TV-serien Torchwood, en "spin-off" till Doctor Who, såväl som några riktigt bra Doctor Who-avsnitt...).

 

Doctor Who kommer att visas på BBC med start i höst med sammanlagt 14 avsnitt. Säsongen kommer att avsluta tiden med Doktorn och hans resepartners Rory & Amy, och det kommer tydligen att bli ett rörande farväl innan Doktorn möter en ny resekamrat. 

 

Doctor Who är troligtvis den längsta science fiction-serien på TV, då den gick 26 säsonger åren 1963-1989 (första till sjunde doktorn) och filmatiserades 1996 (åttonde doktorn) innan den nuvarande serien påbörjades år 2005 (nionde till elfte doktorn). Utöver detta har hundratals böcker och radioutsändningar getts ut, vid sidan om serietidningar. Just nu finns en amerikansk/brittisk serietidning om Doctor Who och det planeras en s.k. "crossover" mellan Star Trek och Doctor Who i serieformat till mitten av 2012. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter