Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Goldberg, Wheaton, Shatner, Berman och Coto

Caryn Johnsons hus Turtle Point i Tuxedo Park är till salu för det ringa priset av 7 miljoner USD (ca 56 miljoner SEK), enligt ACME W! News. Vet ni inte vem Caryn Elise Johnson är, så kan det vara intressant att höra att hon är mer känd under pseudonymen Whoopi Goldberg, känd från TNG.

Wil Wheaton är med i en improvisationsteateruppsättning kallad ACME Love Machine som har smygpremiär på lördag, rapporterar Wil Wheaton dot Net.

Tredje delen av fan-intervjun med William Shatner är nu uppe på hans hemsida. Nu återstår en del till innan den är komplett.

Rick Berman ger sin syn på förhandlingarna med William Shatner, som tidigare sagt att Paramount inte var villiga att diskutera hans pris, och Berman säger nu att han inte varit med i förhandlingarna men att han hoppas att ett besök av William Shatner i ENT kommer att bli av. (Källa: Star Trek Magazine och Trekweb)

Även Manny Coto beskriver flera av sina önskningar med den fortsatta säsongen där han bl.a. vill göra avsnitt om Andoria och även Cloud City of Stratos, känd från TOS The Cloud Miners. Både Rick Berman och Coto tror på möjligheten att det blir en femte säsong av ENT, då 4 miljoner TV-tittare är mer än någon annan SF-serie just nu. (Källa: Star Trek Magazine och Trekweb)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter