Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

"Awakening", "Kir'Shara" och "Affliction"

Awakening regisseras av Roxann Dawson - säkerligen ett spännande avsnitt då hon är en duktig regissör vid sidan om sitt skådespeleri! Det finns nu även en intervju med gästartisterna Joanna Cassidy (T'Les) och Robert Foxworth (högsta styrets ledare V'Las) på Zap2it. Cassidy och Foxworth spelar man och hustru i Six Feet Under, men här var alltså rollerna som starka motståndare i stället.

Kir'Shara, den avslutande delen i vulcan-trilogin, innehåller ett stort möte med en ung T'Pau spelad av Kara Zediker. I TOS spelas den äldre T'Pau, då ledare för Vulcan, av Celia Lovsky (Amok Time).

Affliction kommer troligen avslöja något av orsakerna bakom ett av de största mysterierna i Star Treks historia, nämligen det hur klingonerna i TOS jämfört med senare serier såg helt olika ut. Worf har uttryckt det i avsnittet Trials And Tribble-ations som så att det är något klingonerna inte vill prata med utomstående om. Det verkar som att "lösningen" är en rigellisk sjukdom som drabbar hela imperiet. (Källa: StarTrekUK)

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter