Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

First Contact på DVD, intervju med Trinneer samt kritikerrosade Kir'Shara

En bild på kommande specialsamlarutgåvan av Star Trek: First Contact har nu presenterats av DVDAnswers, rapporterar Trekweb - ett vackert silverfärgat omslag med den klassiska FC-bilden på fronten.

TV-programmet The screen savers har haft en längre intervju med Connor Trinneer och visade även en rundtur ombord Enterprise-inspelningsplatsen. Deras intervju har till stora delar även lagts ut på Internet via sidan ovan. De kan även återfinnas i Real Player- samt Windows Media-format på Solocommand. ct-filerna avser intervjun med Trinneer och ent-filerna de med rundturen. Bilden till höger är på det nya Starfleet-emblemet som fanns utanför amiral Forrests rum i avsnittet Home som alltså skulle gälla från ungefär år 2154. Replikan överlämnades till två amerikanska astronauter vid en ceremoni nyligen.

Avsnitt: Kir'Shara
Kir'Shara vinner kritikernas hjärtan, rapporterar flera webbplatser. Även här på vårt forum har kritiken hittills varit över förväntan. Ain't It Cool News menar att Suraks katra gör gott gentemot Archer och KJB på IGN Film Force känner bara större och större längtan inför varje avsnitt. Denna vecka tycker de till och med att Enterprise äntligen har vuxit upp till att bli en Star Trek-serie. Flera av de stora TV-guiderna i USA placerar Enterprise på deras topplistor (TV Guide, Entertainment Weekly).

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter