Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

William Shatner yttrar sig om Bob Orci

reddit_shatner_140520.pngDet finns mycket man kan samla på. Själv samlar jag på Star Trek-serietidningar, men det finns andra som samlar på frimärken, mynt, TV-spel eller leksaker, och så sent som i dag fick jag lära mig att det är inne just nu att samla på olika utgåvor av Maos lilla röda.

Bill Gibron verkar samla på ovänner. Jag baserar detta på han sedan sex år tillbaka har legat bakom artikelserien Awww...Crap! på den populära nöjeshemsidan PopMatters, där han skriver om sådant han tycker att folk i filmbranschen gör fel.

 

I sin senaste artikel skriver Gibron om nyheten att Bob Orci ska regissera nästa Star Trek-film; ett beslut som han är mycket kritisk till.

Hans artikel har fått en hel del uppmärksamhet på diskussionsforumet /r/startrek, där de senaste två filmerna - och även Bob Orci själv - inte sällan är föremål för het debatt. Någon som dock är mer optimistisk är William Shatner, som skriver så här i diskussionen om artikeln i fråga:
 

williamshatner:

So delightful to see such spirited commentary.

True Orci is untested but is Star Trek that hard to do? He's a writer with a ton of potential plot points, he has presumably a good budget and a good production team. What more could be asked for by a director?

I personally hope he does the Guardian of Forever - that seems the perfect vehicle to right the 'wrongs' and put everything back on track but that's just my own opinion.

 

Det är intressant att Shatner frågar om "Star Trek verkligen är så svårt", med tanke på att han själv har suttit i regissörsstolen.

Man kan även fråga sig vad det är för "fel" som han menar borde rättas till. William Shatner har tidigare sagt att Star Trek XI saknade hjätra, men har på senare tid även berömt J.J. Abrams för hans sätt att kombinera spänning och berättande.

 

Shatners förslag om att använda "the Guardian of Forever" går kanske inte hem hos så många på /r/startrek, där den ledande åsikten verkar vara att de nya Star Trek-filmerna borde satsa på mer nyskapande berättelser, "dit ingen färdats förr". Användaren /u/spikey666 påpekade dock att idén har en fördel i att den öppnar upp för "an appearance from a certain Original Universe Captain", och William Shatner är förstås med på noterna:

 

williamshatner:

Picard would be spectacular.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter