Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Pågående nyhetsutveckling: Bob Orci kliver av som regissör för Star Trek XIII

Det har varit spännande att se hur detalj efter liten detalj sipprat ut om Star Trek XIII, som vi hoppas ska släppas lagom till Star Treks 50-årsjubileum år 2016. Nya manusförfattare, viskningar om inspelningsdatum, och inte minst det oväntade beslutet att låta Roberto Orci göra sin regidebut på der här projektet.

 

Nu ser det dock ut som att 13 kanske inte blir Orcis lyckotal i alla fall, för nu rapporterar flera källor att han lämnar jobbet som regissör och att Paramount nu söker någon som kan ta hans plats. Orci kommer dock fortfarande att finnas med som medproducent till filmen, uppger Deadline och The Hollywood Reporter.

 

 

Än så länge har Paramount inte kommit med något officiellt uttalande, och Orci själv har vare sig bekräftat eller dementerat uppgifterna. Det framgår inte heller varför han lämnar updraget, men enligt Badass Digest kan det röra sig om meningsskiljaktigheter kring manuset. En källa med koppling till Paramount säger att det är föga förvånande, då det under ungefär en månads tid har ryktats att en stor del av designavdelningen har sagts upp.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter