Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Simon Pegg om manusskrivandet + Idris Elba i samtal med Paramount

idris_elba_st13_150325.jpg

Han är känd från The Wire, Luther, Thor och Pacific Rim, och i sommar kan ni se honom som Heimdall i Avengers: Age of Ultron. Men kan världsstjärnan Idris Elba även komma att synas i Star Trek XIII nästa år? Det hävdar i alla fall Variety, som idag skriver att Elba är tilltänkt att spela huvudskurken i 50-årsjubileumsfilmen. Dock tycks förhandlingarna fortfarande vara i ett ganska tidigt skede, så vi ska nog inte räknas våra skådespelare innan de kläcks; Elba skulle mycket väl kunna vara nästa Benicio del Toro, eller Bryan Cranston.

 

Men om Idris Elba nu spelar skurken i nästa Star Trek-film, vad blir det då för typ av roll? Kommer han att spela en klingonsk general, en utomjording med övernaturliga förmågor, eller kanske en korrupt befälhavare ur Stjärnflottans egna led?

Det beslutet vilar hos Simon Pegg och hans skrivarkollega Doug Jung, som just nu arbetar febrilt med att få manuset så snart som möjligt.

"Vårt tidsschema är riktigt tajt," säger Scotty-skådespelaren i en intervju med Collider. "Det innebär att vi måste leverera. Vi får inte ligga på latsidan, inte skjuta upp saker. Vi måste komma på alltihop eftersom produktionen står och bankar på dörren och undrar 'När kan vi börja bygga? Vad är det vi ska bygga? Vem ska vara i det?' Jag vet inte! Låt oss skriva det först."

 

Han pratade även en del om att hålla Star Treks anda vid liv: "Självklart måste vi behandla materialet med viss respekt. Jag måste lyda under vissa regler och göra någonting som är värdigt ursprungsserien, och inte någonting alltför postmodernt eller som saknar självdistans."

 

Pegg bekräftade även att manuset måste vara redo till i början av juni, "come hell or high water".

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter