Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nichelle Nichols på bättringsvägen

Det var i onsdags kväll som Nichelle Nichols - allas vår kommunikationschef Uhura - blev inlagd på sjukhus efter ett milt slaganfall. Nu går miljontals beundrare från jordens alla hörn och hoppas på att hon ska återhämta sig, och i dagarna har nya uppgifter uppdagats som ger skäl att vara optimistisk.

 

I fredags kom en uppdatering via skådespelerskans Facebook-sida som angav att hennes datortomografiundersökning (CAT scan) hade visat på ett negativa resultat (vilket är positivt), och en till uppdatering som hälsade att en magnetisk resonanstomografiundersökning (MRI) bekräftat att slaganfallet var just ett milt slaganfall.

 

Undersökningar tydde dessvärre på att hon eventuellt skulle få något nedsatt rörelseförmåga på höger sida, men tack och lov visar hon inga tecken på förlamning.

 

Nichols verkar ta hela incidenten med gott mod, och flera vittnar om att hon äter, konverserar och är på allmänt gott humör. När Ivor Dawson, grundaren av Traveling Space Museum, besökte henne i fredags var Nichols inte sängbunden, utan satt i en stol och pratade med vänner och familjemedlemmar, bland annat hennes systrar Marian och Diane.

 

De senaste meddelandena på hennes Facebook-sida har även Nichols själv som avsändare, och inte någon av hennes representanter. Där tackar hon för några av de lyckönskningar hon har fått, och uttrycker en förhoppning om att snart vara på fötterna och tillbaka på konventstråket.

 

Man bör ha i åtanke att eftereffekterna av slaganfall inte alltid är omedelbart uppenbara, men i nuläget finns det mycket som tyder på att Nichelle Nichols kommer att göra en strålande återhämtning. Vi önskar henne all lycka.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter