Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Vinn en statistroll i Star Trek Beyond

Star Trek Beyond närmar sig med stormsteg! Det säger vi var och varannan artikel, men det blir inte mindre sant för det. Nu har du chansen att vinna en statistroll i den trettonde Star Trek-filmen, samtidigt som du stödjer välgörande ändamål.

 

Paramount och Bad Robot har gått ihop med insamlingssidan Omaze för att erbjuda fans en chans att vinna en statistroll i Star Trek Beyond. För att delta i tävlingen skänker man pengar via tävlingssidan, och för var tionde dollar man skänker får man en lott i dragningen. Vinnaren och en kompis kommer att flygas till inspelningsplatsen, och båda två kommer att få varsin så kallad "walk-on role" (en kortvarig statistroll, troligtvis utan repliker).

 

Ytterligare sex vinnare kommer att flygas till Vancouver, där de får ta en guidad tur bakom kulisserna, hänga med skådespelarna och se på när nya scener spelas in.

 

Det är svårt att uppskatta hur stora ens vinstchanser är, men för de av oss utan tiotusentals dollar att kasta på tävlingen är de nog ganska rejält små. Om man däremot har tiotusentals dollar att göra sig av med så kan man dock få ut några riktigt spännande premier, exempelvis en kaptensstol ($10 000) eller en förhandsvisning i sin hemstad ($50 000).

 

Det här är inte första gången Bad Robot har samarbetat med Omaze. För drygt ett år sedan hölls en liknande tävling där man kunde vinna en roll i Star Wars: Episod VII, som samlade in mer  än 4,2 miljoner dollar till Förenta Nationernas barnfond, UNICEF. Nu ska det bli spännande att se vem som blir nästa D.C. Barns.

 

De pengar som samlas in kommer att gå till nio olika organisationer som har nominerats av filmens medverkanden. Bland dem finns Brave Beginnings (nominerade av Zoe Saldana), Heaven Homes (nominerade av Idris Elba) och St. Jude Children's Research Hospital (nominerade av Susan Nimoy till minne av Leonard Nimoy).


För att delta måste du vara minst 18 år gammal och komma från något av de länder som nämns i tävlingsreglerna (Sverige är med, men inte våra nordiska grannländer). Se tävlingssidan för mer information.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter