Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Specialvisning av Doctor Who på svenska biografer

Inför den engelska säsongsstarten av Doctor Who i slutet av september väljer flera biografer tillhörande Folkets Hus och Parker att framföra en specialvisning i 3D som hjälper Doctor Who-älskare att klara sig fram till premiären. 

 

Det blir en helkväll bestående av en introduktion av Steven Moffat (3D) och avsnitten Dark Water och Death in Heaven från förra säsongen (3D). Därefter får vi se en brygga mellan säsong 8 och 9, kallad The knight´s disciple och detta blir ju den första nyheten då detta specialavsnitt inte visats på brittisk TV. Kvällen avslutas med bortklippta scener i 2D från avsnittet Ohila samt en intervju med Peter Capaldi (Doktorn), Jenna Coleman (Clara) och Steven Moffat (manusförfattare och producent). 

 

I skrivande stund planeras visningar i Göteborg, Norrköping, Stockholm och Tumba. Datumen är den 16 eller 23 september, beroende på ort. Läs mer under källa nedan, där alla visningar uppdateras. 

 

Folkets Hus och Parker har även tidigare visat vissa avsnitt av Doctor Who, bland annat det mycket omtalade 50-årsavsnittet 2014. 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter