Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Smakprov av Star Trek Beyond på Dubai International Film Festival

dubai_international_film_festival_151207.jpgNär får vi se en första trailer av Star Trek Beyond? Det vet vi inte riktigt än, men någon gång under de kommande nio dagarna kommer filmentusiaster i Dubai att bjudas på en exklusiv förhandstitt som en del av Dubai International Film Festival.

 

Det är ännu okänt hur omfattande denna förhandstitt kommer att vara, men enligt den arabemiratiska tidskskriften The National så har arrangörer utlovat en "sizzle" av filmen. Begreppet "sizzle" används ofta inom filmbranchen för att beskriva en kort reklamfilm som används för att skapa intresse och locka eventuella investerare eller distributörer, även om det sannolikt inte är syftet i det här fallet.

 

Det är även oklart när vi kan tänkas se en filmtrailer på internet eller i biografer, men den första trailern utgör ofta utskottet för en intensifierad reklamkampanj, så det är bara att hålla tummarna. Det finns även en förhoppning om att det kommer att visas en teaser inför visningar av Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, men detta är än så länge bara spekulation.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2020:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1
DVD Region 1:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter