Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Simon Pegg kritiserar första Star Trek Beyond-trailern, ber fans ha tålamod

Den första trailer-filmen för Star Trek Beyond har fått en hel del kritik, och till och med regissören Justin Lin erkänner att den har en del problem. Nu har manusförfattaren Simon Pegg kritiserat trailern, samtidigt som han lovar att de fans som längtar efter en mer traditionell Star Trek-film inte kommer att bli besvikna.

 

Hey U Guys: Vi har precis sett Star Trek-trailern... Vad har du för tankar om den och hur har reaktionen varit hittills?

 

Simon Pegg: Ja, den var väldigt actionladdad ... vilket kom som något av en överraskning! Det slår mig som att marknadsföringsavdelningen försöker säga att det här är en film som vem som helst kan se om man tycker om roliga filmer med mycket action.

Men den här filmen har så mycket mer! Jag blev inte stormförtjust i trailern eftersom jag vet att den här filmen har så mycket mer att erbjuda; mycket mer handling och mer karaktärsrelaterade grejer och en hel del mer av vad jag skulle kalla "Star Trek-grejer"!

Men, ni vet, de måste locka en bred publik; de måste slå på trumman! Så, till alla Star Trek-fans där ute vill jag mest säga: Håll ögonen öppna och ha tålamod!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter