Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nathan Fillion som kommendör i den nya TV-serien?

Nu börjar det att gå rykten om rolltillsättning för den nya Star Trek-serien, vilken skall ha premiär i januari 2017. SOm vanligt kan vi väl inte räkna med att det blir som ryktena säger, men vi kommer under sommaren säkert fånga upp flera möjliga personer som kan komma att ta plats i den efterlängtade TV-serien. 

 

tumme_nathan_fillion_160523.jpgFörst ut har vi Nathan Fillion, mest känd som Richard Castle i TV-serien Castle. Det som ligger till grund för detta rykte är att han nu vid Castles avslut har fria händer att se sig om efter nya projekt. Men om vi ser på de roller som han tidigare har haft, har flera varit med science fiction-anknytning, såsom Green Lantern (en röstroll), Guardians of the galaxyLost, Firefly och Serenity. Han har även synts i Big Bang Theory, något som tydliggör hans engagemang i allehanda nördigheter, bland annat science fiction. Han har ofta roller som har ett stort engagemang, även om hans rollprestationer samtidigt ofta har haft fokus på det humoristiska. Det finns självfallet undantag, såsom hans roll i Much ado about nothing

 

Ryktet säger att han kan fån kommendörsrollen i den nya TV-serien, vilket med hans bakgrund i Firefly väl skulle passa bra. Men vad säger ni trekkers - finns det en risk att den nya TV-serien blir en mer humorbetonad serie med Fillion vid rodret? Skulle det vara okej, eller vill vi ha det något mer seriöst? Skulle Fillion klara av en mer seriös utmaning?

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter