Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

[INSTÄLLT] Ställ dina frågor till Pegg, Pine, Quinto och Cho

kn0thing_160617.jpg

Har du en fråga om du vill få besvarad av en av stjärnskeppet Enterprises besättning? Nu får du chansen, tack vare Cannes Lions och Reddit.

 

Minns ni den där omröstningen vi skrev om för ett tag sedan? Den som avgjorde vilket av föredragen under Cannes Lions International Festival of Creativity som skulle streamas på nätet för allmänheten? Det verkar som att Star Trek-fansen fick sin vilja igenom, för i ett inlägg på Reddit skriver kn0thing - en av sidans skapare - att han kommer att leda en frågestund med Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto och John Cho, och han ber Reddit-användare att föreslå och rösta på frågor.

 

Frågor som har ställts hittills är bland annat "Vilka sci-fi-berättelser (förutom Star Trek) har inspirerat er mest?", "Vad är ert mest humoristiska minne från inspelningen?" och "Hur är det att träffa Chewbacca på riktigt?"

 

Om du inte ser den fråga du vill ställa så är det bara att skapa ett konto och skicka in den! Frågestunden kommer att sändas live på onsdag (22 juni).

 

Uppdatering 2016-06-21:

Star Trek-skådespelarna har meddelat att de inte kommer att medverka i evenemanget, utav respekt för den bortgångne Anton Yelchin. (Källa: The Hollywood Reporter)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2020:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1
DVD Region 1:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter