Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Rihanna bakom ny låt i Star Trek Beyond

I Star Trek Beyond får vi inte bara höra nya kompositioner av Michael Giacchino, utan även en ny sång av en världskänd artist från Barbados. Nej, det är inte Magnus Carlsson jag pratar om, utan popsångerskan Rihanna, vars nya singel Sledgehammer hörs i den kommande Star Trek-filmen.

 

Att Rihanna är ett Star Trek-fan, det är nog ingen riktig nyhet: Hon var en av de kändisar som berättade om sin kärlek till Star Trek på faneventet den 20 maj, och hon har till och med lanserat en modell av solglasögon inspirerad av Geordi La Forges VISOR.

 

 

Snart blir dock hennes association med Star Trek betydligt mer officiell, då hennes nya singel Sledgehammer kommer att vara med i Star Trek Beyond. Det är ännu okänt om sången kommer att agera bakgrundsmusik eller om den kommer att vara med i kapten Kirks samling av uråldrig jordmusik, tillsammans med Sabotage av Beastie Boys.

 

 

Den som vill få ett litet smakprov av den nya singeln behöver inte vänta längre än till klockan 14 idag, då sången kommer att ha sin världspremiär. Tidiga rapporter tyder på att förhandsspelningen kommer att vara i form av en teaser-trailer för Star Trek Beyond, bestående mestadels av redan visade klipp med några nya inblickar insprängda.

 

 

För mer information, håll ett öga på Rihannas Twitter-konto och YouTube-kanal.

 

Uppdatering:

Den nya trailern med Sledgehammer finns nu att se på YouTube.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter