Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

De första recensionerna för Star Trek Beyond har släppts

rotten_tomatoes_beyond_160715.jpg

Minns ni när vi sa att vi inte skulle förvänta oss några recensioner av Star Trek Beyond förrän den 21 juli? Stryk det! De första recensionerna har redan börjat dyka upp, och de bådar gått inför filmens premiär!

 

I skrivande stund har 18 recensioner registrerats på recensionsaggregatorn Rotten Tomatoes, och av dessa är 88% (16 stycken) positiva. För att uppnå sidans åtråvärda "Certified Fresh"-status måste filmen ha minst 80 recensioner varav 75% eller fler är positiva, så det kanske kommer att dröja ett par dagar innan det händer.

 

Det faktum att Paramount har lyft recensionsembargot tyder i vilket fall på att de känner sig säkra på att recensionerna kommer att locka fler att se filmen, vilket är ett gott tecken. Det ska bli intressant att se om Star Trek Beyond får bättre betyg än Ghostbusters, som är en av filmens största konkurrenter den här biosommaren.

 

Tom Huddleston från Time Out ger filmen 4 av 5 stjärnor, och skriver att "inte sedan originalbesättningen klev av har vi bjudits på en sådan påtaglig känsla av äventyr och kamratskap."

 

Stephen Whitty på NJ.com ger den 3½ stjärnor, och säger att "det här må inte vara din pappas Star Trek, men det känns ändå som ett för fansen, och just den sorts varma, inklusiva feel-good-underhållningen som den här sommaren behöver."

 

Owen Gleiberman från Variety är mer kritisk, och anklagar Justin Lin för att "odjärvt färdas dit många har färdats förr."  Han beskriver dock filmen som ett bra tillfälle att tillbringa lite kvalitetstid med besättningsmedlemmarna, och säger att den levererar både bra action och nostalgi.

 

Scott Mendelson från  Forbes har skrivit en av de riktigt negativa recensionerna, och menar att filmen har bra början och slut men haltar däremellan. Han ger filmen 5.0/10 poäng, och säger att filmen upprätthåller den klassiska regeln att de uddanumrerade Star Trek-filmerna inte håller måttet.

 

TrekCore har lagt upp en recension skriven av Star Trek: Enterprise-statisten James Moorhouse, som ger Star Trek Beyond 4½ av 5 stjärnor. I hans mening är Star Trek Beyond en mycket spännande och rolig äventyrsfilm som ger oss en närmare titt på livet inom Stjärnflottan, och alldeles utmärkt till att fira Star Treks 50-årsjubileum.

 

Vi får se om de positiva recensionerna fortsätter att ramla in i högre takt än de negativa, men än så länge ser det ut som att de flesta Star Trek-fans kommer att bli nöjda med filmen.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter